Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil ailesiyle Bodrum'da tatil yaparken objektiflere yansıdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil ailesiyle Bodrum'da tatil yaparken objektiflere yansıdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil ailesiyle Bodrum'da tatil yaparken objektiflere yansıdı. 

 

Arif'in yüzü asıldı!

 

Hürriyet’ten Kamil Sümer’in haberine göre; Nil Karaibrahimgil, tekne tatilinde dijital oyunlardan başını kaldırmayan oğlunun elinden hem tabletini hem de bilgisayarını aldı, Aziz Arif’in yüzü asıldı. Nil Karaibrahimgil ve eşi Serdar Erener, oğulları Aziz Arif’le birlikte Bodrum’da tekne tatili yapıyor. Çift önceki gün ıssız bir koya demir attı, deniz ve güneşin tadını çıkardı. Nil Karaibrahimgil, bir köşede oyun oynayan oğlunu tabletinden ayırabilmek için de çok uğraştı. Aziz Arif’i önce “Gel kitap okuyalım” diyerek ikna etmeye çalışan Karaibrahimgil başarılı olamadı. Daha sonra ona denize girmeyi teklif etti. Aziz Arif buna da yanaşmayınca ünlü şarkıcı çareyi tablet ve bilgisayarını oğlunun elinden almakta buldu. Küçük çocuk, birlikte denize giren annesiyle babasını tekneden asık suratla izledi.