Tom Cruise’den ayrıldıktan 20 yıl sonra Nicole Kidman o dönemle ilgili olarak ilk kez konuştu. İki yıldız 1990-2001 yılları arasında evli kaldılar.

 

“Los Angeles Times” gazetesine konuşan Kidman, başrollerini o dönemdeki eşi Tom Cruise ile paylaştığı ve 1999’da gösterime giren “Eyes Wide Shut” (Gözleri Tamamen Kapalı) filminin perde rkasını anlattı. Filmin yapımcısı Stanley Kubrick’in filme ilgiyi artırmak için Cruise ile ilişkilerinden faydalanıp faydalanmadığı sorusuna, “Bizi sömürdü. Bizi nasıl idare edeceğini biliyordu” yanıtını verdi.

 

Film ihanet, sadakatsızlık ve kıskançlık konuları üstüne kuruluydu. Filmin 2 yıl süren çekimlerini Kidman “Mutlu bir dönemdi” diye değerlendirdi.

 

O dönemle ilgili daha önceki açıklamalarında da, “Evliliğimizin mutlu yıllarıydı. Çekimlerden sonra karting yarışları yapıyorduk. Sabahın 3’ünde bir pist kiralıyor, deliler gibi yarışıyorduk. Başka ne diyebilirim? Galiba geriye dönüp bakarak değerlendirme yapmakta pek becerikli değilim” demişti.

 

Nicole Kidman ile Tom Cruise 1990-2001 yılları arasında, yani 10 yılı aşkın süre evli kaldılar. İki çocukları oldu: İsabella (31 yaşında), Connor (29 yaşında). 2001'de boşanmalarından sonra Kidman 2006’da Keith Urban ile evlendi. O evlilikten de 2 çocuğu var: Sunday (15 yaşında), Faith (13 yaşında).