Neslihan Dolar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü dermatolog Neslihan Dolar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Neslihan Dolar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Neslihan Dolar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü dermatolog Neslihan Dolar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü dermatolog Neslihan Dolar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Neslihan Dolar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Neslihan Dolar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Neslihan Dolar kimdir? Neslihan Dolar Kimdir? Ünlü doktor Neslihan Dolar 1 Ekim tarihinde dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2000 yılında mezun olduktan sonra 2005 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı’nda eğitimini tamamladı. Yurt içi ve yurt dışında çeşitli kongre ve seminerlerde konuşmacı eğitimci ve katılımcı olarak katıldı. Özellikle saç hastalıkları, akne, estetik ve kozmetik dermatoloji alanlarındaki çalışmalarını 2013 yılında kurmuş olduğu kliniğinde devam ettirmektedir. Aynı zamanda Hürriyet gazetesinde köşe yazarlığı yapan Dolar yaşamını İstanbul’da devam ettirmektedir, evlidir.