Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Neslihan Atagül, önceki gün bir AVM'de objektiflere yansırken, Netflix'te yayınlanacak Ahh Belinda filmi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Neslihan Atagül, önceki gün bir AVM'de objektiflere yansırken, Netflix'te yayınlanacak Ahh Belinda filmi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Neslihan Atagül, önceki gün bir AVM'de objektiflere yansırken, Netflix'te yayınlanacak Ahh Belinda filmi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Ekranların güzel oyuncusu Neslihan Atagül, geride bıraktığımız gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Yakın bir arkadaşıyla birlikte alışverişe çıkan güzel oyuncu, her zaman olduğu şıklığı ve tarzıyla göz kamaştırdı. Atıf Yılmaz'ın kült filmi “Ahhh Belinda”nın günümüz versiyonu için kamera karşısına geçen Neslihan Atagül, filmin 7 Nisan’da Netflix’te izleyicisiyle buluşacağını açıkladı. Filmde Dilara adında bir oyuncuyu canlandıran Atagül, senaryoyu okurken çok eğlendiğini şimdi ise heyecanla izleyiciyle buluşmasını beklediğini dile getirdi.