Nedim Şener kimdir? ATV'de yayınlanan Yalnız Kurt dizisinde gündem danışmanlığı yapmasıyla yeniden gündeme gelen ünlü gazeteci Nedim Şener ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Nedim Şener kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Nedim Şener kimdir? ATV'de yayınlanan Yalnız Kurt dizisinde gündem danışmanlığı yapmasıyla yeniden gündeme gelen ünlü gazeteci Nedim Şener ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü gazeteci Nedim Şener ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Nedim Şener kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Nedim Şener kimdir? Nerelidir? Evli mi?

 

Nedim Şener kimdir? Yaşamı 1990 yılında İstanbul Üniversitesinde, "Uluslararası Ticaret ve Türkiye'nin Dünya Ekonomisine Eklemlenmesi" başlıklı teziyle, iktisat dalında yüksek lisansını tamamladı. Nedim Şener Gazeteciliğe 1992 yılında Dünya gazetesinde başladı. 1994 yılında çalışmaya başladığı Milliyet gazetesindeki işine Mayıs 2011'de son verildi. Nedim Şener 1966 senesinde Almanya'da dünyaya geldi.  Lise ve üniversite mezuniyetinin ardından 1990 senesinde İstanbul Üniversitesi'nde "Uluslararası Ticaret ve Türkiye'nin Dünya Ekonomisine Eklemlenmesi" başlığını taşıyan teziyle yüksek lisansını tamamlayan Şener, bundan iki sene sonra gazetecilik kariyerine "Dünya" gazetesinde başladı.  1994 senesinde Milliyet'e geçti. 2011 senesinin Mayıs'ına kadar çalıştığı Milliyet'ten sonra Posta'ya geçti.  3 Mart 2011 tarihinde,  Oda TV'ye yönelik Ergenekon soruşturması kapsamında gazeteci Ahmet Şık ile birlikte gözaltına alınan Şener, tutuklandıktan sonra Silivri Cezaevi'ne konuldu. Bir süre sonra tahliye edildi ve Posta için yazmaya başladı.