Mustafa Dimitri kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mustafa Dimitri ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Mustafa Dimitri kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Mustafa Dmitri kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mustafa Dimitri ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Mustafa Dimitri kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Mustafa Dimitri kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Mustafa Dmitri kimdir? Türk model ve oyuncu Mustafa Dimitri, 5 Eylül 1997 tarihinde Suriye'nin Kobani ilçesinde dünyaya geldi.Okuldan arta kalan zamanlarda babasının yanında çalışan Dimitri, 2005 yılında Suriye'den ayrılarak önce Rusya, ardından Almanya, İtalya, İsviçre, Fransa ve İngiltere'ye taşıdı. 2011'de babasıyla birlikte Rusya'da açtıkları parfüm şirketini, 2013 yılında Almanya'ya taşıyarak Avrupa'ya ilk adımını attı. 2017 yılında Bristol Üniversitesi'nde okumak için İngiltere'ye gelen Mustafa Dimitri buraya yerleşti ve Londra'da yaşamaya başladı. TikTok fenomeni olan Mustafa Dimitri, ticaretin yanı sıra modellik ve oyunculuk da yapıyor.