Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü film yapımcısı Murat Şeker, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Joaquin Phoenix'in Joker filmiyle aldığı Oscar ödülü için fikirlerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü film yapımcısı Murat Şeker, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Joaquin Phoenix'in Joker filmiyle aldığı Oscar ödülü için fikirlerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü film yapımcısı Murat Şeker, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Joaquin Phoenix'in Joker filmiyle aldığı Oscar ödülü için fikirlerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Joaquin Phoenix için "Ne “Joker” gibi bir filme ne de Joaquin Phoenix tadında bir oyunculuk performansına yıllardır denk gelmiyorduk. Joker filmi için gönlümün de aklımında favorisi" ifadelerini kullanan ünlü film yapımcısı bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;