ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sevilen sunucusu Müge Anlı ile eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan düğün fotoğraflarıyla ilgili dikkat çeken bir karar geldi.

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sevilen sunucusu Müge Anlı ile eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan düğün fotoğraflarıyla ilgili dikkat çeken bir karar geldi. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sevilen sunucusu Müge Anlı ile eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan düğün fotoğraflarıyla ilgili dikkat çeken bir karar geldi.

 

Dikkat çeken düğün fotoğrafı kararı!

 

Medyaradar'ın haberine göre; Müge Anlı ve eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, 25 Haziran 2022'de gözlerden ırak evlendi. Geceye Zahide Yetiş, Zuhal Topal ve Şebnem Bursalı gibi sınırlı sayıda dostunun katıldığı öğrenildi. Yaşanan gelişmelerin ardından Müge Anlı'nın düğün fotoğrafları merakla beklenirken sosyal medyada Müge Anlı severler tarafından düzenlenen fotoğraflar kısa sürede gündem olmuştu. Müge Anlı'ya gelinlik, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'na damatlık giydiren sosyal medya kullanıcılarının fotoğrafları paylaşmasının ardından ikilinin bu karelerinin altına yorum yağmıştı haliyle. Müge Anlı'dan gelecek olan nikah kareleri ise büyük bir merakla beklenmeye devam ederken Şinasi Yüzbaşıoğlu'dan gelen sosyal medya paylaşımı dikkat çekmişti. Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun Instagram hesabından paylaştığı nikah fotoğrafları hakkında bir açıklama yapmıştı. Gazeteci Arif Hür, Müge Anlı-Şinasi Yüzbaşıoğlu çiftinin düğün fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmaya sıcak bakmadığını açıkladı.

 

Müge Anlı'nın sevenleri büyük bir heyecanla düğün fotoğraflarının ne zaman paylaşılacağını bekliyordu. Hatta kimi hayranları photoshop yardımıyla düğün fotoğrafları bile tasarlamıştı. Ancak gelen son bilgiler Anlı'nın düğün fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmayacağı yönünde. Özel hayatın gizliliğine önem veren Müge Anlı'nın düğün fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaşmayı düşünmediği ifade edildi. Anlı'nın sosyal medyadaki bilgi kirliliği ve dezenformasyondan rahatsız olduğu da biliniyor. Hatırlarsanız düğüne katılan konuklarda herhangi bir fotoğraf paylaşımında bulunmamıştı

 

“KOCAM GÖNDERMİŞ…”

 

Atv ekranının başarılı ismi Müge Anlı geçtiğimiz günlerde 15. sezona giriş yaptı. Kısa sürede milyonları ekran başına kilitleyen Müge Anlı, programın sonunda herkese tek tek teşekkür etti. Kendisine gelen notları okuyan ve hediyeler için teşekkür eden Müge Anlı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun romantik jestine karşılık verince canlı yayında romantik anlar yaşandı.

 

“KISA VE NET, BEN DE SENİ SEVİYORUM…”

 

'Hayırlı yayınlar hayatım, seni seviyorum' notunu yazan Şinasi Yüzbaşıoğlu'na eşi Müge Anlı'dan, 'Kısa ve net. Ben de seni seviyorum' yanıtı geldi. Anlı ardından, 'Kayınvalidem ve kayınpederime de çok teşekkür ederim' demeden geçmedi. Türk televizyonlarının en çok sevilen isimlerinden biri olan Müge Anlı, reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sezon finaline az bir süre kala müjdeyi vermiş ve evleneceğini duyurmuştu. 15. yeni sezonda evli bir kadın olacağını belirten Müge Anlı canlı yayında, şunları demişti:

 

'Bugün kendimle ilgili bir haber vereceğim. Aslında cuma günü verecektim bu haberi ama ne yazık ki, o kadar yalan yanlış haberler çıkıyor ki. Ben zaten hiçbirine cevap vermem. Hiç muhatap almıyorum kimseyi kendime. Siz beni izliyorsunuz, kötü yazanlara söylüyorum yazıyorsunuz. sizi okumuyorum!' Cuma günü vermeyi düşünüyordum bu haberi ama bugün vermeyi daha uygun gördüm. Sevgili dostlar beni yıllarca evinizde misafir etmekle kalmadınız, ailenizin bir ferdi olarak da kabul ettiniz. Bu yüzden de kendimle ilgili sizleri de çok mutlu edecek bir haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim.' 'Herkes evleniyor çok abartacak bir şey yok bence. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istedim. Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de edeceğinize eminim.'