Özel hayatında bir türlü aradığı mutluluğu yakalayamayan Merve Boluğur yine çok konuşulacak skandal bir açıklama yaparak tepki topladı.

 

2015 yılında görkemli bir törenle dünyaevine giren Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur, 2017 yılında yollarını ayırma kararı almıştı. 2 Ekim 2022'de Fuat Paşa Yalısı’nda dünyaevine giren ünlü çift, 23 Kasım 2022 tarihinde boşandı. Sadece 53 gün evli kalan çiftin boşanması uzun süre magazin gündeminde yer aldı.

 

Merve Boluğur, geçtiğimiz aylarda yeni bir ilişkiye başlamıştı. Ancak bu ilişkisinde de umduğunu bulamayan ve ayrılan oyuncu, erkekler hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Boluğur, "Erkekler ilişkinin başında tam istediğimiz erkekmiş gibi davranarak bizi yanıltıyorlar. Erkeklerin yüzde 99'u şerefsizdir" diye konuştu. Boluğur'un bu mesajı kısa sürede kullanıcılar tarafından tepki topladı. Boluğur ardında ise"Ali Cabbar gibi korkak erkeklere hiç üzülmüyorum. Seviyorsa madem sevdiği başkasına varmadan önce çabalasaymış korkak olmasaymış. Korkak erkekleri anası sevsin. Aramanı çok bekledim, iyi misin demeni çok bekledim, beni herkesten önemli tutmanı çok bekledim seni çok bekledim ya..." diyerek takipçilerinin meraklanmasına neden oldu.