Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Altın Melek Ödülleri'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldığını duyururken, yaptığı paylaşımda mesleğe ve oyunculuğa dönüş sinyali verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Altın Melek Ödülleri'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldığını duyururken, yaptığı paylaşımda mesleğe ve oyunculuğa dönüş sinyali verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Altın Melek Ödülleri'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldığını duyururken, yaptığı paylaşımda mesleğe ve oyunculuğa dönüş sinyali verdi.

 

Oyunculuğa dönüş sinyali!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Altın Melek Ödülleri'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldığını duyururken, yaptığı paylaşımda mesleğe ve oyunculuğa dönüş sinyali verdi. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Magazinciler beni ağlattınız ya! Kadın oyuncu ödülü vererek senelerdir aktif iş yapmamama rağmen hala böyle birşey gelmesi bana mesleğime dönmemi işaret ettiniz sanki.. Çok duygulandım. Altın Melek en iyi kadın oyuncu" ifadelerini kullanan Boluğur oyunculuğa dönüş sinyali verdi. 

 

İşte o paylaşım;