Merve Aydoğdu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü girişimci ve iş insanı Merve Aydoğdu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Merve Aydoğdu kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Merve Aydoğdu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü girişimci ve iş insanı Merve Aydoğdu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü girişimci ve iş insanı Merve Aydoğdu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Merve Aydoğdu kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

 

Merve Aydoğdu kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? 

 

1993 yılında doğan Merve Aydoğdu girişimci ve MAYmoda markasının kurucusudur. Kışın kayak yapmak tutkusuyken yazın farklı rotalarda tatil yapmak hobileri arasında. Şimdiye kadar Endonezya’nın Bali bölgesi, Fransa’nın Paris kenti favori durakları arasında yer alıyor. Hayvansever kişiliği ile tanınan Aydoğdu köpek sahibi. Bunun dışında işten arta kalan zamanlarında kitap okumayı, ata binmeyi seviyor.

 

1993 doğumlu Aydoğdu, bir yandan Moda Tasarım bölümü öğrencisiyken bir yandan da modellik yapıyor ve kendi çabaları ile çıkardığı ilk koleksiyonunu Instagram üzerinden satışa çıkartıyor. İlgi çok yoğun olunca, MAYmoda markası da yavaş yavaş kendi kafasında şekillenmeye başlıyor. En başta kendi evini ofise çeviren, kendi atölyesi olmadığı için dışarıdan üretim yaptıran Merve Aydoğdu, işler büyüdükçe kendi atölyesini kuruyor ve ilk işe alımlarıyla birlikte 4 kişilik bir ekip olarak yola başlıyor.