Maslak Ağaoğlu 1453'te yer alan Yeni Gazino'da Defne Samyeli ile sahneye çıkmak için anlaşan Mehmet Erdem, eşi Vildan Atasever'in kıskançlığı sonrası anlaşmayı iptal etmek zorunda kalırken, iptal ettiği anlaşma kendisine 100 bin TL'ye mal oldu. 

 

Maslak Ağaoğlu 1453'te yer alan Yeni Gazino'da Defne Samyeli ile sahneye çıkmak için anlaşan Mehmet Erdem, eşi Vildan Atasever'in kıskançlığı sonrası anlaşmayı iptal etmek zorunda kalırken, iptal ettiği anlaşma kendisine 100 bin TL'ye mal oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Mehmet Erdem Yeni Gazino ile yaptığı anlaşmayı çıkan kıskançlık krizi sonrası iptal etmek zorunda kaldı. 

 

Mehmet Erdem’in, Yeni Gazino’daki program anlaşmasını iptal etmesinin ardından eşi Vildan Atasever’in “kıskançlık krizi” çıktı. Atasever, eşinin 5 Kasım’da Defne Samyeli ile ortak program yapmasına itiraz etti. Bunun üzerine Erdem sözleşmeyi iptal etti. Yerini Hüsnü Şenlendirici aldı. Bu iptal Erdem’e 100 bin TL’ye mal oldu.