TV8'de ekrana getirilen MasterChef'in dikkat çeken isimlerinden olan Ayşe sosyal medya hesabından Beyza ile fotoğrafını paylaştı. MasterChef Ayşe'nin fotoğrafına gelen yorumu gören Beyza'dan cevap geldi.

 

Akşam'da yer alan habere göre; MasterChef Türkiye ekranlara hızlı bir giriş yaptı. MasterChef'in dikkat çeken isimleri arasında Ayşe Ekiz ve Beyza da yer alıyor. Ayşe sosyal medya hesabından Beyza ile çekildiği kareyi takipçilerinin beğenisine sundu. Ayşe'nin paylaştığı fotoğrafa sosyal medya kullanıcılarından biri Beyza hakkında "Ayşe yanındakine söyle her önüne gelene sarılmasın biraz duruş lütfen" yorumunu yazdı. Kendisi hakkında izleyici tarafından yapılan yorumu fark eden Beyza sessiz kalmadı. MasterChef Beyza, "İsmim Beyza, memnun oldum Berk bey" yazarak yanıtını verince fanlarından beğeni aldı.

 

 

MASTERCHEF BEYZA AYDIN KİMDİR?

 

Fransa'da doğup büyüyen 23 yaşındaki Beyza Aydın, aslen Konyalı. Lise döneminde aşçılık bölümüne gitmek isteyen ama kayıt yaptıramayan Aydın, liseden sonra Sigorta Bölümünden mezun oldu. Babası eski aşçı olan genç yarışmacı şu an Fransa'da pastacılık yapıyor.