Lerzan Mutlu Demet Akalın'ı neden takipten çıktı? Demet Akalın'ın için ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu, önceki gün magazin muhabirlerinin "Demet Akalın'ı neden takipten çıktınız?" sorusuna yanıt verirken, Demet Akalın için dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Lerzan Mutlu Demet Akalın'ı neden takipten çıktı? Demet Akalın'ın için ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Lerzan Mutlu Demet Akalın'ı neden takipten çıktı? Demet Akalın'ın için ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu, önceki gün magazin muhabirlerinin "Demet Akalın'ı neden takipten çıktınız?" sorusuna yanıt verirken, Demet Akalın için dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu, önceki gün magazin muhabirlerinin "Demet Akalın'ı neden takipten çıktınız?" sorusuna yanıt verirken, Demet Akalın için dikkat çeken ifadeler kullandı.  Peki Lerzan Mutlu Demet Akalın'ı neden takipten çıktı? Demet Akalın'ın için ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

 

Lerzan Mutlu Demet Akalın'ı neden takipten çıktı? Demet Akalın'ın için ne dedi?

 

Geçtiğimiz günlerde bir AVM açılışında sahneye çıkan Lerzan Mutlu’ya muhabirler Demet Akalın’la birbirlerini takipten çıkarmaları sorulunca şunları söyledi : “Mikserleri takip etmiyorum artık. Çok yakın bir dostumla beni küstürdü, suçsuz yere söylemediğim bir şeyle ilgili. Hayatımdan tüm mikserleri çıkardım bu yüzden. Demet Akalın sayfası benim için kapanmıştır” dedi.