Kulüp dizisi Bahtiyar Doğanay Ünal kimdir? O3 Medya adına yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ile Seren Yüce'nin yaptığı Netflix'in son zamanlarda en çok izlenen yerli yapımı dizisi olma özelliği taşıyan Kulüp dizisinde canlandırdığı Bahtiyar karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Doğanay Ünal'ın kim olduğu, nereli olduğu gibi sorular şu sıralar sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Doğanay Ünal kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Kulüp dizisi Bahtiyar Doğanay Ünal kimdir? O3 Medya adına yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ile Seren Yüce'nin yaptığı Netflix'in son zamanlarda en çok izlenen yerli yapımı dizisi olma özelliği taşıyan Kulüp dizisinde canlandırdığı Bahtiyar karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Doğanay Ünal'ın kim olduğu, nereli olduğu gibi sorular şu sıralar sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle dikkat çeken ünlü oyuncu Doğanay Ünal'ın kim olduğu, nereli olduğu gibi sorular şu sıralar sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Doğanay Ünal kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Kulüp dizisi Bahtiyar Doğanay Ünal kimdir?

 

Genç oyuncu Doğanay Ünal, Mersin Şehir Tiyatrosu Oyunculuk Atölyesi, İstanbul Şehir Tiyatrosu Darülbedayi Atölyesi, Çağ Çalışkur Meisner Tekniği (W),Harika Uygur Chubbuck Tekniği ile oyunculuk eğitimleri almıştır. Doğanay Ünal, şimdilerde Netflix’te yayına girecek Kulüp dizisinde Bahtiyar kişiliğiyle rol almıştır.Gerçek hayattan esinlenilerek hazırlanan dizinin başrollerini Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Metin Akdülger ve Fırat Tanış paylaşıyor.