Çukur dizisinde canlandırdığı Celasun karakteriyle ününe ün katan ünlü oyuncu Kubilay Aka'nın, Vatanım Sensin dizisinde tanışıp aşk yaşadığı Miray Daner ile birlikteyken 25 yaşındaki üniversite öğrencisi Beyza ile yaptığı özel yazışmaları ifşa oldu. 

 

Çukur dizisinde canlandırdığı Celasun karakteriyle ününe ün katan ünlü oyuncu Kubilay Aka'nın, Vatanım Sensin dizisinde tanışıp aşk yaşadığı Miray Daner ile birlikteyken 25 yaşındaki üniversite öğrencisi Beyza ile yaptığı özel yazışmaları ifşa oldu. Son dönemde Hilal Altınbilek ile yakınlaşmasıyla ayrıldıkları Miray Daner'le yeniden birlikte oldukları konuşulan ünlü oyuncuya ikinci darbe sabah saatlerinde İzmir'de yaşayan 25 yaşındaki bir üniversite öğrencisinin kendisine attığı mesajları ifşa etmesiyle yaşadı. 

 

Kanal D'nin ikinci sayfa programına konuyla ilgili olarak bağlanan Aka "Ben birkaç gündür tehdit ediliyorum zaten konuyla alakalı. Durum budur savcılığa da başvuracağım. Sonuçta bu suç, böyledir durum. Sizin de bilginiz olsun. Paylaşımlardan haberdar değilim, henüz bakmadım. Fakat bu insanlar aramızdaki konuları ifşa etmek büyük bir suç işlemektir. Dün karakoldaydım, bugün de savcılığa gideceğim" ifadelerini kullanırken, ihanet iddialarını kabul etti. 

 

Olay nasıl gelişti? 

 

İzmir’de 25 yaşında bir üniversite öğrencisi ile mesajlaşan Kubilay Aka’nın genç kıza cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı. Genç kızın kendisine Miray ile olan ilişkisini hatırlatması üzeri Akay genç kıza “İlişkimizde kopmalar yaşıyoruz ciddi bir şey yaşamıyoruz. Bu yaşta birinin ciddi bir ilişki yaşaması doğru değil” yanıtı verdi. Aka ayrıca genç kıza Miray yanındayken de mesajlaşabileceğini söyledi. İddialara göre kızdan sürekli video göndermesini isteyen Aka genç kıza duygusal vaatler bulunmuş ve bu vaatleri yerine getirmemişti. Gizli buluşmaların ardından genç kızla birden ilişkisini kesmesi genç kızı sinirlendirdi bu nedenle de genç kız intikam olarak mesajlarını 2. Sayfa ekibine göndererek Aka’yı ifşa etti.