Kızılcık Şerbeti yeni sezonda eleştirilerin hedefinde. Konusu ve değişen oyuncu kadrosunda pek çok eleştiri alan Kızılcık Şerbeti'nde, özellikle Doğa ile Kıvılcım'ın hikayeleri seyirciden tepki alıyor. İkilinin hikayesi aynı zamanda eski bir fenomen diziye de benzetilmeye başlandı.

 

Kızılcık Şerbeti dizisi yeni sezonuna başladı ancak seyirciden geçer not alamadı. Oyuncu kadrosunda yenilik yaşayan dizide işlenen konular da, seyirciden beğeni toplayamadı. Sezon başında afiş kriziyle gündeme gelen dizide, şimdi de seyircinin tepkisini toplamaya başladı. Peki seyirci dizi için neler söylüyor?

 

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZONU GEÇER NOT ALAMADI

 

Seyircinin eleştirilerinde ön plana çıkanın Yasak Elma dizisi benzetmesi olduğu dikkati çekiyor. Ana karakter Kıvılcım'ın diziye yansıtılan hikayesinde; üç sezon içerisinde hızlı ilerleyen özel hayatındaki çalkantılı ve hızlı değişen arkadaşlıkları, Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakterinin hikayesine benzetiliyor. Dizinin başında diş hekimliği fakültesi öğrencisi olarak gösterilen Doğa'nın üç sezon boyunca geldiği nokta da tepki topluyor. Doğa'nın okuluna odaklanıp kızıyla kendisine kariyer odaklı bir hayat kurmak yerine, okulunu önemsememesi ve yeni tanıştığı bir kişiyle çok kısa bir sürede evlenmiş olması, eleştirilerde ilk öne çıkan yorum oluyor. Eleştirilerde öne çıkan, "Doğa'nın tanıma sürecini biraz uzun tutmamış olması ve okuluna önem vermemesi" tepki topluyor.