Kate Middleton moda dünyasındaki yeni eğilimleri yakından izlemesiyle biliniyor. Özellikle mücevher alanında.

 

Takılarının bazıları fiyat bile biçilemeyecek kadar değerli, bazıları ise imitasyona yakın ürünler. Zengin gardrobunun, çok sayıda ayakkabısının yanı sıra bir bölümü ailesinden miras kalan zengin bir mücevher koleksiyonuna sahip.

 

İşte Prenses Middleton’un sosyal medyada en çok tartışılan 5 mücevheri…

 

VAN CLEEF AND  ARPELS’İN ÜRÜNÜ OLAN ELHAMRA KOLYESİ:

 

İngiliz kraliyet ailesinin hayranları sosyal medyada en çok “Van Cleef & Arpels” tarafından tasarlanan Elhamra koleksiyonundaki kolyeyi merak ettiler. AFTA Ödülleri töreninde, daha sonra da 2023 Mayıs’ında Kral 3’üncü Charles’n tahta çıkmasının onuruna düzenlenen konserde taktı. Fiyatı: 9 bin 430 Euro.

 

 

DEĞERLİ BİR TAŞLARLA SÜSLÜ DANİELLA DRAPER İMZALI ZİNCİR:

 

 

Daniella Draper tasarımı olan bu zincirin Prenses Middleton ibiliniyor. Çünkü çin özel bir değeri olduğu biliniyor. Çünkü zincire bağlı 3 küçük taşta çocukları George, Charlotte ve Louis’nin adlarının baş harfleri kazılı. Kate bu zinciri sık sık takıyor. Özelliklede tüm aile üyelerinin yer almadığı etkinliklerde. Değeri: Sadece 605 Euro.

 

MİSSOMA İMZALI KÜPE:

 

Middleton bu küpeleri 2019’da Pakistan’a yapılan resmi ziyarette ve 2021 Kasım’ındaki bir televizyon programında taktı. Değeri: 160 Euro.