Depremin 7.7 ve 7.6 şiddetleriyle iki kez vurduğu Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmaları sürerken, Kahramanmaraş'taki son durumu Kanal D muhabiri Mustafa Berber tarafından aktarıldı. 

 

Depremin 7.7 ve 7.6 şiddetleriyle iki kez vurduğu Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmaları sürerken, Kahramanmaraş'taki son durumu Kanal D muhabiri Mustafa Berber tarafından aktarıldı. Depremin 7.7 ve 7.6 şiddetleriyle iki kez vurduğu Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmaları sürerken, Kahramanmaraş'taki son durumu Kanal D muhabiri Mustafa Berber tarafından aktarıldı. 

 

 

Umutlu bekleyiş sürüyor!

 

CNN Türk ve Kanal D ortak yayınında Kanal D muhabiri Mustafa Berber yaptığı açıklamada Kahramanmaraş'ta gözün alabildiği heryerde enkaz olduğunu ve bütün enkazlarda çalışmaların sürdüğünü aktarırken, depremden kurtulan depremzedeler için şehir stadyumunda bir çadır kent kurulduğu bilgisini verdi. İlerleyen saatler olmasına rağmen halen 157. saatte şehirde umutlu bekleyişin devam ettiği bilgisi iletilirken, enkaz çalışmalarının aralıksız olarak sürdüğü aktarıldı. 

 

İşte o çadır kent;