Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve son dönemde kurduğu Alim yapım ile eşinin projesine yapımcı olan ünlü oyuncu ve yeni yapımcı Kadir Doğulu'nun kar motoru ile eğlenceli anları sosyal medyada beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve son dönemde kurduğu Alim yapım ile eşinin projesine yapımcı olan ünlü oyuncu ve yeni yapımcı Kadir Doğulu'nun kar motoru ile eğlenceli anları sosyal medyada beğeni topladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve son dönemde kurduğu Alim yapım ile eşinin projesine yapımcı olan ünlü oyuncu ve yeni yapımcı Kadir Doğulu'nun kar motoru ile eğlenceli anları sosyal medyada beğeni topladı.  

 

Neslihan Atagül kaydetti!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve son dönemde kurduğu Alim yapım ile eşinin projesine yapımcı olan ünlü oyuncu ve yeni yapımcı Kadir Doğulu'nun kar motoru ile eğlenceli anları sosyal medyada beğeni topladı. Eşi Neslihan Atagül'ün kaydettiği görüntülerde karın keyfini süren ve kar motoru ile doyasıya eğlenen Kadir Doğulu'nun eğlenceli anları sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;