Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kadir Doğulu, Instagram sayfasından DIAFA ödül töreninde Yılın En İyi Uluslararası Başarılı Aktrisi ödülünü alan eşi Neslihan Atagül'ü tebrik etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kadir Doğulu, Instagram sayfasından DIAFA ödül töreninde Yılın En İyi Uluslararası Başarılı Aktrisi ödülünü alan eşi Neslihan Atagül'ü tebrik etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kadir Doğulu, Instagram sayfasından DIAFA ödül töreninde Yılın En İyi Uluslararası Başarılı Aktrisi ödülünü alan eşi Neslihan Atagül'ü tebrik etti. 

 

Kadir Doğulu bu yıl 5.si düzenlenen DİAFA ödül töreninde “Yılın En İyi Uluslararası Kadın Oyuncusu eşi Neslihan Atagül yaptığı paylaşım ile tebrik etti… Doğulu, “Keşke herkes benim gibi görebilse seni, güzel gönlünü, hür vicdanını, geleceğe dair ümitlerini…O zaman bir değil bütün ödülleri sana vermek isterlerdi. Tebrik ederim yetenekli ve güzel sevdiğim”