Kaderimin Oyunu Gülsüm Kutay Ayça Koptur kimdir? NGM Medya imzalı, ilk bölümü 3 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Gülsüm Kutay karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ayça Koptur ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Ayça Koptur kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde.. 

 

Kaderimin Oyunu Gülsüm Kutay Ayça Koptur kimdir? NGM Medya imzalı, ilk bölümü 3 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Gülsüm Kutay karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ayça Koptur ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Ayça Koptur kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde.. 

 

 

Kaderimin Oyunu Gülsüm Kutay Ayça Koptur kimdir? 

 

Ayça Koptur kimdir? 1994 doğumlu olan Aycan Koptur, 2021 yılı itibarıyla 27 yaşındadır ve bekardır. Aycan Koptur 1.64 metre boyunda, 52 kilo ve balık burcudur. İyi seviyede İngilizce konuşabilmektedir. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @aycankoptur, Twitter'da @aycankoptur kullanıcı adıyla yer almaktadır. Aycan Koptur, 24 Şubat 1994 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nden mezundur. Beyaz Show'da yayınlanan skeçlerle tanınan Aycan Koptur, Salih Kuşu, Cinayet Süsü, Hayat Ağacı, Yılanların Öcü, Güldür Güldür, Yol Arkadaşım 2 gibi birçok dizi ve filmde rol aldı. 2019'da Güldür Güldür Show ekibine katılan Koptur, son olarak Cinayet Süsü filminde Arzu karakterine hayat vermiştir.