İzzet Yıldızhan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla son dönemde magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki İzzet Yıldızhan kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

İzzet Yıldızhan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla son dönemde magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki İzzet Yıldızhan kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

İzzet Yıldızhan kimdir? Nerelidir? Evli mi?

 

İzzet Yıldızhan kimdir? 1963 doğumlu olan İzzet Yıldızhan, 2021 yılı itibarıyla 58 yaşındadır ve bekardır. Bugüne kadar hiç evlenmeyen İzzet Yıldızhan; Nilüfer Hanım, Gizem Hanım ve manken Ajda Ballıkaya'dan 8 çocuk dünyaya getirdi. İzzet Yıldızhan 1.71 metre boyunda, 78 kilo ve koç burcudur. 1963 doğumlu sanatçı’nın annesinin ismi Suriye Zelal, babasının ismi ise Mustafa’dır. 15 çocuklu bir ailede dünyaya gelen İzzet Yıldızhan ailenin en küçük çocuğudur. Babasın henüz 1 yaşında iken yitirmiştir. Geçim sıkıntısı nedeni ile ilköğretim’i 2. sınıfta bırakmak zorunda kalmış ve ilk ve ortaokulu daha sonra dışarıdan bitirmiştir. 7 yıl berber çıraklığı yapan İzzet Yıldızhan o dönemlerde kan davası nedeni ile 10 yaşında memleketinden ayrılmak zorunda kalmış ve Adana’ya abileri ile birlikte gitmiş ve bir dönem Pamuk Tarlalarında işçi olarak çalışmıştır. Aslen Diyarbakır Çermik İlçesi Zaza köyü Sinekli’lidir. Bugüne kadar hiç evlenmemiştir. Ancak resmi nikahsız birlikte olduğu 3 bayandan 8 çocuğu vardır.