İzemmaniaa İzem kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni İzemmaniaa İzem ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İzemmaniaa İzem kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

İzemmaniaa İzem kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni İzemmaniaa İzem ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni İzemmaniaa İzem ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İzemmaniaa İzem kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

İzemmaniaa İzem kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

İzemmaniaa İzem kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan İzemmaniaa İzem, Hacettepe Üniversitesi'nde eğitim görmektedir. Koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. 16 Aralık 2001 tarihinde dünyaya gelen sosyal medya fenomeni 20 yaşındadır. Sanata meraklı olan sosyal medya fenomeni bu konuda sık sık paylaşımlar yapmaktadır. Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi seven sosyal medya fenomeni Fransa, Almanya, gibi ülkelere gitmiştir. Spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni fitness yapmanın yanı sıra kayak, Amerikan futbolu ve tenis ile ilgilenmektedir. Hayvansever kişiliğiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni sık sık köpeğiyle paylaşımlar yapmaktadır. Tam bir doğa tutkunu olan sosyal medya fenomeni doğa ile ilgili sık sık paylaşımlar yapmaktadır. Resim yapmaktadır. Yaptığı resimlerle ilgili sık sık paylaşımlar yapmaktadır. Dövmeleri sevmektedir. Vücudundaki dövmeler sosyal medyada takipçilerinden övgüler almaktadır. Fotoğrafçılık hobisi vardır, fotoğraf çekmeyi ve çekilmeyi sevmektedir. Instagram'da bu yazı hazırlanırken 204K takipçisi bulunan sosyal medya fenomeninin dijital alandaki başarısı her geçen gün artarak devam etmektedir.