İrem Sülün kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni İrem Sülün ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İrem Sülün kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

İrem Sülün kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni İrem Sülün ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni İrem Sülün ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İrem Sülün kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

İrem Sülün kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

İrem Sülün kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan İrem Sülün 2 Mart'ta dünyaya gelmiştir. Yaşamını İstanbul'da sürdüğü tahmin edilen Sülün ünlü model Sinem Sülün'ün kardeşidir. Annesi Gül Sülün'dür. Tam bir moda tutkunu olan Sülün, giyim tarzıyla sosyal medyada takipçilerinden yoğun övgüler almaktadır ve zaman zaman Özgür Mansur gibi ünlü modacıların defilelerinde mankenlik yapmaktadır. Sevgilisi Ünal Şahinoğlu'dur ve sevgilisi ile sık sık paylaşımlar yapmaktadır. Arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi seven İrem Sülün, arkadaşlarıyla sık sık paylaşımlar yapmaktadır. Tam bir spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni düzenli olarak spor yapmaktadır. Doğayı ve doğallığı seven sosyal medya fenomeni sık sık doğa paylaşımları yapmaktadır. Tam bir hayvansever olan ve sosyal medyada sık sık bu konuda övgüler alan İrem Sülün, sevimli köpeği ile sık sık paylaşımlar yapmaktadır. Ata binmeyi çok sevmektedir. Instagram'da bu yazı hazırlanırken iremsulun kullanıcı ismiyle paylaşımlarına devam eden İrem Sülün'ün 32.5K takipçisi bulunmaktadır ve her geçen gün hayran kitlesini genişletmektedir.