İlknur Özkuş kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından söz ettiren girişimci İlknur Özkuş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İlknur Özkuş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

İlknur Özkuş kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından söz ettiren girişimci İlknur Özkuş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran girişimci İlknur Özkuş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İlknur Özkuş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

İlknur Özkuş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

İlknur Özkuş kimdir? Aslen İzmir doğumlu olan İlknur Özkuş ilk ve ortaöğrenimini İzmir’de tamamladıktan sonra Üniversite eğitimi  için iktisat fakültesini seçti. Oradan da iyi bir dereceyle mezun olan Özkuş mezuniyetinden sonra bir çok global markada orta düzey yöneticilik yaptı.Üniversite yıllarında kafasına çok taktığı ve kendisinin de bir nebze muzdarip olduğu kiloları yüzünden farklı bir meslek grubuna yöneldi. Kendi kilolarını normal standartlarla yakamayan kendisine ait bir karışım yaptı. ÖZKUŞ yaklaşık 3 yıl düzenli AR-GE çalışmalarından sonra karşımı tamamen kendisine ait olan DETOKSİA ürünlerini oluşturdu ve markasını kurmuş oldu. DETOKSİA markası aynı zamanda çok kısa sürede dijital platformda adından söz ettirerek kendi alanında bir çok ödül almaya da hak kazanmıştır. Tüm ürünleri sağlık bakanlığı onaylı olmakla beraber çok zor koşullarda alınan  ISO 22.000 gıda güvenliği uzmanı sertifikasına da sahiptir.