90'lı yıllara damga vuran müzik gruplarından dağılan Hepsi grubu üyelerinden Eren Bakıcı'nın evlendiği ortaya çıkarken bu haber hayranları arasında sevince neden oldu. 

 

90'lı yıllara damga vuran müzik gruplarından dağılan Hepsi grubu üyelerinden Eren Bakıcı'nın evlendiği ortaya çıkarken bu haber hayranları arasında sevince neden oldu. Son dönemde gözlerden uzak yaşantısıyla dikkat çeken 90'lı yıllara damga vuran müzik gruplarından dağılan Hepsi grubu üyelerinden Eren Bakıcı'nın evlendiği ortaya çıkarken bu haber hayranları arasında sevince neden oldu. 

 

Habertürk'ün haberine göre; Bir döneme damgasını vuran 'Hepsi' grubunun üyelerinden Eren Bakıcı dünya evine girdi. Cemre Kemer, katıldığı bir programda Eren Bakıcı’nın eşiyle Bursa’da yaşadığını anlatttı ve "Kendi yağında kavrulduğu bir hayat sürüyor, magazinden uzak." dedi. Sosyal medyada eşinin fotoğrafını paylaşmayan Bakıcı, geçtiğimiz yıl eşiyle görüntülenmiş, gazetecilere "4.5 yıldır birlikteyiz. Kendisi yarı Türk yarı yabancı. Her şey yolunda. Kameralara görüntü vermeyi pek sevmiyor. O yüzden isim de söylemeyeyim" demişti.  Ekranlardan uzak bir hayat yaşayan çifte fanları photoshop'la gelinlik ve damatlık giydirdi. Eren Bakıcı, müziği bıraktıktan sonra doğa ile iç içe yaşamaya başlamıştı. Organik tarımla ilgilenen Eren, seramik çalışmalarına ağırlık veriyor ve çalışmalarını sürdürüyor.