Hayatımın Şansı Erman Kemal Uçar kimdir? FOX TV'de yayınlanan Hayatımın Şansı dizisinde Erman karakterini canlandıran oyuncu Kemal Uçar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Kemal Uçar kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Hayatımın Şansı Erman Kemal Uçar kimdir? FOX TV'de yayınlanan Hayatımın Şansı dizisinde Erman karakterini canlandıran oyuncu Kemal Uçar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Kemal Uçar kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

 

Hayatımın Şansı Erman Kemal Uçar kimdir?

 

Kemal Uçar kimdir? Kemaş Uçar 29 Mart 1985 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Günümüzde 37 yaşındadır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimini Ankara Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Daha önce Arka Sokaklar, Ezel, Kardeş Payı, Gençliğim Eyvah, Payitaht Abdülhamid, Kıbrıs Zafere Doğru, gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram'da ucarkemal ismiyle paylaşımlarına devam eden oyuncu Kemal Uçar'ın bu mecrada 55.7K takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine Abdullah Bulut'un menajerliği çatısı altında devam etmektedir.