Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ndeki stilini eleştiren Hande Sarıoğlu'na yanıt verdi.

 

Geçtiğimiz günlerde 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Başarı Ödülü'ne layık görülen ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, "Ben bu ödülü izninizle, bu erkekçiliğin ve erkeklerin egemen olduğu, henüz daha sektör bile diyemeyeceğimiz bu düzende var olmaya çalışan, konuşmaktan korkmayan, yorulan ama pes etmeyen kadınlar için almak istiyorum'' ifadelerini kullanmıştı.

 

Farah Zeynep Abdullah'ın bu sözlerine sosyal medyada destek yağarken, Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Hande Sarıoğlu ise Abdullah'ın festival stilini eleştirdi. Hande Sarıoğlu, Farah Zeynep Abdullah'ın Altın Portakal tarzı için ''İç çamaşırı giymeden gelmiş. Toplum içine çıkarken iç çamaşırı giymemek çok uygun kaçıyor mu? Biraz yadırgadım ben açıkçası" ifadelerini kullandı. Programın diğer sunucularından Pınar Eliçe ise ''Pek çok şeyini yadırgayabiliriz. Onda bir marjinallik var'' sözleriyle, Hande Sarıoğlu'na destek verdi. Farah Zeynep Abdullah'tan Hande Sarıoğlu'na yanıt gecikmedi. Ünlü oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ''Sizin beni yadırgamanızdan gurur duyarım'' ifadelerini kullandı.