Sosyal medyada Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Hande Erçel, önceki gün objektiflere yansırken, magazin muhabirlerinin Kerem Bürsin ile ilgili sordukları soruya sinirlendi. 

 

Sosyal medyada Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Hande Erçel, önceki gün objektiflere yansırken, magazin muhabirlerinin Kerem Bürsin ile ilgili sordukları soruya sinirlendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Erçel, önceki gün objektiflere yansırken, magazin muhabirlerinin Kerem Bürsin ile ilgili sordukları soruya sinirlendi. 

 

Gereksiz soru!

 

Sosyal medyada Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Hande Erçel, önceki gün objektiflere yansırken, magazin muhabirlerinin Kerem Bürsin ile ilgili sordukları soruya sinirlendi. Hande Erçel ile Kerem Bürsin, son dizileri Sen Çal Kapımı'da da partner olmuşlardı. Kerem Bürsin ile ayrılıkları hatırlatılan Hande Erçel, bu sorulara şu yanıtı verdi: "Arkadaşlığınız devam ediyor mu?" sorusu üzerine, "Çok gereksiz bir soru oldu. Olur mu öyle şey? Böyle şeyleri konuşmayalım hiç, gerek yok."