Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, Instagram sayfasından yaptığı açıklamayla sevgilisi Kaan Yıldırım ile ilişkilerinin bittiğini belirtirken, bu açıklamanın hemen ardından ablası Hülya Açıkgöz'ün Instagram sayfasından yaptığı imalı paylaşım akıllarda soru işareti bıraktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, Instagram sayfasından yaptığı açıklamayla sevgilisi Kaan Yıldırım ile ilişkilerinin bittiğini belirtirken, bu açıklamanın hemen ardından ablası Hülya Açıkgöz'ün Instagram sayfasından yaptığı imalı paylaşım akıllarda soru işareti bıraktı. Son dönemde yaptığı açıklama ve paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise, Instagram sayfasından yaptığı açıklamayla sevgilisi Kaan Yıldırım ile ilişkilerinin bittiğini belirtirken, bu açıklamanın hemen ardından ablası Hülya Açıkgöz'ün Instagram sayfasından yaptığı imalı paylaşım akıllarda soru işareti bıraktı.

 

Aldatıldı Mı? 

 

Hadise, Kaan Yıldırım’la ilişkisinin bittiğini yaptığı açıklamayla duyurdu. Bu açıklamanın ardından arasının bozuk olduğu ablası Hülya Açıkgöz’ün Instagram’da yaptığı paylaşım dikkat çekti. Açıkgöz, ‘Boynuz’ paylaşımıyla, kardeşinin ihanete uğradığını ima etti.