Hadise yaptığı açıklamada Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi. 

 

Sabah'ta yer alan habere göre; Şarkıcı Hadise'nin, oyuncu Devrim Özkan ile ilişkisi kısa süre önce sona eren, kendisinden 10 yaş küçük olan Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. 38 yaşındaki ünlü popçu, çok konuşulan iddia hakkında ilk kez konuştu. Hadise, yüzü olarak araba markasının Beşiktaş'ta gerçekleşen davetinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek, soruları yanıtladı. Daha önce adı Galatasaray oyuncusu Lucas Torreira ile anılan Hadise, "Torreira ile birlikte olduğunuz dedikodusu doğru mu?" sorusuna, şu yanıtı verdi:

 

"Aşk deyince de ben bee! Lucas beni dinlemeye geldi, çok yakın arkadaşım. ben de maçlara gidiyorum, maç izlemekten keyif alıyorum. Çok huzurlu oluyorum maç izleyince, önemli bir maç varsa izlemesi bana keyifli geliyor”

 

"HAYATIMDA KİMSE YOK”

 

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Hadise, "Hayatımda kimse yok. Hayatımda aşk yok, tekrar söyleyeyim aşk yok. Kendimle çok mutlu olduğum bir dönemdeyim. Her aşk da iyi gelmiyor maalesef, partneriniz size her konuda destek oluyorsa, sizi her konuda aşkla karşılıyorsa o aşk gerçek ve değerlidir. Ben böyle bir aşk için bir kadın olarak savaşırım ama böyle bir aşk yoksa da anında bırakırım" açıklamasını yaptı.