Güneş Taşkıran kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü rapçi Güneş Taşkıran ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Güneş Taşkıran kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Güneş Taşkıran kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü rapçi Güneş Taşkıran ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü rapçi Güneş Taşkıran ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Güneş Taşkıran kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Güneş Taşkıran kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Güneş Taşkıran kimdir? Rap müzik dünyasına adım attıktan sonra zirveye oynayan bir isim olan Güneş Taşkıran hakkında pek bilgi bulunmamaktadır. Kendisinin 1 Aralık 1999 tarihinde doğduğu bilinmektedir. 22 yaşındaki güzel şarkıcı oğlak burcu. İstanbul'da yaşıyor. Güneş Taşkıran, 1999 yılında dünyaya gelmiştir. Yani 22 yaşında. Güneş Taşkıran boyu ise 170 civarlarında olduğu tahmin edilmektedir. Kendisi için hayattaki en önemli değerlerinin başında müzik gelmektedir. Zaten kendisi de müziği için hayatını değiştirdiğini ifade etmiştir.Bir süredir MOB ile çalışmalar yapan Güneş Dua isimli şarkısıyla gündeme bomba gibi düşmeyi başarmıştır. Ancak şarkı çıktığı günlerde değil daha sonraki zamanlarda sevildi desek yanlış olmaz. Güneş, MOB içerisinde birçok rapper ile ortak düşünce ve fikir alışverişinde bulunmaktadır. Genç şarkıcı Dua şarkısı ile çıkan bu başarıyı sürdürmek istemektedir. Rap soul, trap gibi müzik türlerinden hoşlanan Güneş’in en sevdiği ve idol aldığı sanatçıların başında ise The Weeknd gelmektedir. Kendisini Buggs Bunny çizgi filmindeki Lola Bunny karakterine benzetmektedir. Sosyal medya hesaplarını da aktif bir şekilde kullanmaktadır.