Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, son dönemde gündem olan altın zümrüt içinde yaşamalıydık yazısı hakkında geçmişte attığı bir tweet üzerinden yazının kendisine ait olmadığını yineledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, son dönemde gündem olan altın zümrüt içinde yaşamalıydık yazısı hakkında geçmişte attığı bir tweet üzerinden yazının kendisine ait olmadığını yineledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, son dönemde gündem olan altın zümrüt içinde yaşamalıydık yazısı hakkında geçmişte attığı bir tweet üzerinden yazının kendisine ait olmadığını yineledi. 

 

Yazılar bana ait değil!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, son dönemde gündem olan altın zümrüt içinde yaşamalıydık yazısı hakkında geçmişte attığı bir tweet üzerinden yazının kendisine ait olmadığını yineledi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "“Hadi lan” başlıklı yazı bir, “Altın zümrüt içinde yaşayan bir millet olmalıydık…” diye başlayan yazı iki. Benim imzamla paylaşmayın gardaşım, benim yazılarım değil." ifadelerini kullanan ünlü senarist ve oyuncu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;