Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı olarak tanınan oyuncu Vural Çelik, 51 yaşında vefat etti. Vural Çelik'in ardından pek çok ünlü isimden veda paylaşımları geldi. O isimlerden birisi de Avrupa Yakası'nın senaristi ve başrolü Gülse Birsel'di. Gülse Birsel'in yapmış olduğu veda paylaşımı, sosyal medyada büyük tepki topladı.

 

Vural Çelik bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. İş bulamadığını da dile getiren oyuncu, dün akşam henüz 51 yaşında vefat etti. Vural Çelik'in erken vefatı başta sevenleri olmak üzere herkesi derinden üzdü. Sanatçıyı Avrupa Yakası dizisindeki Kubilay karakteriyle tanıyıp sevenlerse özellikle, dizinin senaristi ve başrolü Gülse Birsel'in yapacağı veda paylaşımını bekledi. Ancak Gülse Birsel'in eski rol arkadaşı için yaptığı veda paylaşımı, sosyal medyada tepki topladı.

 

GÜLSE BİRSEL'DEN TEPKİ ÇEKEN VURAL ÇELİK PAYLAŞIMI

 

Çelik'in diziden bir karesini kullanıp "Kubilay'ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz. Vural Çelik" cümlesini yazdı. Birsel'in bu paylaşımına sosyal medyada gelen yorumlar, "Hikayeden paylaştığınız o kadar samimiyetsiz ki Gülse Hanım. Şu anda bu yazıyı okuyacağınızı biliyorum, hiç de umrunuzda değil." ve "Sırf linç patlaması olmasın diye post bile atmadınız ama bakın buraya yorumlar yağdı. Yazıklar olsun" şeklinde oldu.

 

 

GÜLSE BİRSEL'LE VURAL ÇELİK NEDEN KÜSTÜ?

 

Yorumlarda ağırlıklı olarak iki ismin arasındaki küslükten de bahsedildi. Birçok kişi de bu küslüğün nedenini merak etmeye başladı. Peki ne olmuştu?

 

Vural Çelik yıllar önce katıldığı bir yayında Avrupa Yakası dizisi hakkında konuşmuş ve Gülse Birsel'i kastederek, "Bir kişiye teşekkür etmiyorum" demişti. Bu olay sonrası Vural Çelik ile Gülse Birsel arasında bir küslük yaşanmıştı. Çelik yıllar sonra kendisine gelen "Gülse Hanım'la sizi tekrar aynı projede görebilir miyiz?" sorusuna şu cevabı vermişti:

 

"Tabii ki olabilir. Ben hata yapmış olabilirim, o hata yapmış olabilir. Önemli olan o anki duyguları geçmişte bırakıp, önümüze bakmak. Biz o diziyi yapalı 20 yıl oldu. O yüzden kimsenin kimseye küsmesine gerek yok. Üç günlük dünya. 2007 yılında vizyona giren 'Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım' filmiyle ödül alan Vural Çelik, "Komedide zaten bir avuç insanız. Bu küslük benim meslek hayatıma zarar verdi mi? Hayır. Güneşi balçıkla sıvayamazsın."