Gülay Şele kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü reklamcı Gülay Şele ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gülay Şele kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Gülay Şele kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü reklamcı Gülay Şele ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü reklamcı Gülay Şele ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gülay Şele kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Gülay Şele kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? 

 

Gülay Şele kimdir? 20 yıldır reklamcılık sektöründe faaliyet gösteren Gülay Şele, daha öncesinde kurumsal pek çok firmada çalışmış daha sonra da kendi şirketini kurarak bu alanda çalışmalarına devam etmiştir. 2024 yılına kadar İstanbul Reklamcılar Esnaf Odası Başkanlığı görevini devam ettirecek olan Gülay Şele, ileriye dönük çalışmalarında ise kadınların siyasette ve reklamcılık sektöründe daha fazla yer almasını sağlayacak projelere imza atmak istediğini sözlerine eklemektedir. Evli ve Eylül adında bir kızı olan Gülay Şele’nin eşini ismi ise Özer Canlı’dır. Bir yandan da sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapan Gülay Şele’nin bu platform üzerinde yaklaşık 80 binden fazla takipçisi bulunmaktadır.