Gülay Çaycı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Gülay Çaycı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gülay Çaycı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Gülay Çaycı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Gülay Çaycı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Gülay Çaycı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gülay Çaycı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Gülay Çaycı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Gülay Çaycı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve güzelliğiyle geniş kitlelerin beğenisi kazanan sosyal medya fenomeni Gülay Çaycı 17 Kasım tarihinde dünyaya gelmiştir. Yaşamını İstanbul'da devam ettiren Çaycı akrep burcudur. Kitap okumayı seven sosyal medya fenomeni İlyas Sevinç ile aşk yaşamaktadır. Tam bir spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni düzenli olarak fitness, basketbol, tenis, jimnastik, gibi sporlarla ilgilenmektedir. Hayvansever kişiliğiyle sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gören Çaycı bir köpek sahibidir. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan sosyal medya fenomeni sık sık sayfasından gönül verdiği Beşiktaş'a destek vermektedir. Geçtiğimiz sene Antalya Bilim Üniversitesi'nden mezun olarak eğitimini sonlandırmıştır. Bilardo oynamayı sevmektedir. Seyahat etmeyi seven sosyal medya fenomeni gittiği yerlerden sık sık paylaşımlar yapmaktadır. Instagram'da bu yazı hazırlanırken gulaycayciofficial ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni 176K takipçiye sahiptir ve dijital ortamdaki başarısını her geçen gün arttırmaktadır.