Gonca Vuslateri önceki akşam Cihangir’de kızı Asya ile birlikte objektiflere yansıdı. Yeni dizisinin çekimleri için ter döktüğünü söyleyen Vuslateri kızının büyüyünce hangi mesleği yapmasını istediğini açıkladı. ‘

 

Posta'da yer alan habere göre; Canım Ailem', 'Küçük Sırlar', 'Yalan Dünya', 'Anne' ve 'Hedefim Sensin' gibi yapımlarda yer alan Gonca Vuslateri'den geçtiğimiz ekim ayında güzel haber gelmiş, 37 yaşındaki oyuncu bebek beklediğini açıklamıştı: Evet, hamileyim. Bilinmesi için erken bir dönem. İşe gidip geliyorum, ortamım sakin. Kadın olduğum için doğurma özelliğim var zaten. Öncelikle şaşkınlığa son vereyim. Yani bu genelde olabiliyor.

 

Devlet memuru olan ve adının Levent Yaşar olduğu bilinen sevgilisiyle 20 Mart'ta evlenen Gonca Vuslateri, 27 Nisan'da ise Asya adını verdiği kızını kucağına almıştı. Şimdilerde ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan güzel oyuncu geçtiğimiz hafta bir mekan çıkışı görüntülenmişti. Dostlarıyla yemeğe çıkan Gonca Vuslateri, kızı Asya'yı kime bıraktığını sorusuna, "Kızım, babası ve anneannesiyle birlikte. Gayet memnun hayatından. Üç ay bitiyor. Nazara çok inanıyorum" demişti.

 

Hamilelikten sonra diyet yapmadığını ve emzirdiği için kısa sürede doğum kilolarını verdiğini belirten oyuncu, "Ben iyi örnek değilim, hiç diyet yapmadım. Süt geldi, çocuğu emzirdim. Eğer sütüm gelmeseydi doktorun önerdiği mamayı verirdim. Hezeyan yapmaya gerek olmadığını öğrenmek benim de zamanımı aldı. Sinem aradı, ‘Gonca emziriyorsan kilo vermen çok kolay olur’ dedi" ifadelerini kullanmıştı. İkinci kez anne olmayı düşündüğünü söyleyen Gonca Vuslateri, "Kızama kardeş düşünürüm tabii, hiç öyle lohusalık geçirmedim. Yine düşünürüm, kalabalık aile masasında yaşlanmış bir Gonca ve evlatları... Hoş bir masa olabilir" şeklinde konuşmuştu

 

Gonca Vuslateri şimdi ise bebeği Asya ile önceki akşam Cihangir'de kameralara yansıdı. Kızını kucağına alarak objektif karşısına geçen Vuslateri basın mensuplarından kızının yüzünün görünmemesi ricasında bulundu. Oyuncu ardından ise "Sete her gün gitmeme rağmen uzun çalışma saatlerim olmuyor. Asya ile zaman neşe içinde geçiyor. Hiç bu kadar rahat olacağımı düşünmemiştim Asya benim de ilham perim" diyerek duygularını söze döktü. Vuslateri, “Asya’nın büyüyünce oyuncu olmasını ister misiniz?” sorusunu da şöyle yanıtladı: “İstemem. Ben doktor olmak istiyordum. Asya’yı da doktor olarak görmek isterim. Benim başaramadığımı kızımın başarması beni çok mutlu eder. Ben istemiyorum oyuncu olmasını. Babası da izin vermez! "