Gazeteci Gökhan Dinç'le Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı arasındaki "abi" tartışması devam ediyor.

 

Duvar'da yer alan habere göre; Acun Ilıcalı'nın gazeteci Gökhan Dinç'le olan konuşmasını sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından Dinç'ten sert tepki geldi.

 

Dinç, "Niye kesiyorsun biçiyorsun, cımbızlıyorsun. Bunlar hep birilerinin taktikleri. Bak arşivci Acun, lütfen devamını paylaş" dedi. Dinç, Ilıcalı ile Kıbrıs'ta yaptıkları telefon görüşmesinde Ilıcalı'nın eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a hakaret ettiğini belirterek "Ben de bunu mu arşivleseydim" dedi.

 

NE OLMUŞTU?

 

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunmuş ve isim vermeden bir yorumcudan söz etmişti. Ilıcalı, "Muhabirlik döneminden tanıdığım, 'Acun abi Allah senden razı olsun, ne muradın varsa versin' diyen adam her gün bana sallıyor. Bunları ben yaşadım" ifadelerini kullanmıştı.

 

'ACUN ILICALI'NIN BAHSETTİĞİ KİŞİ BENİM’

 

Ilıcalı'nın yaptığı bu açıklamanın ardından bu yorumcunun kim olduğu merak konusu olurken, spor yorumcusu Gökhan Dinç konuyla ilgili olarak açıklamada bulundu ve bahsedilen yorumcunun kendisi olduğunu söyledi.

 

Konuyu YouTube üzerinden yayımladığı programda değerlendiren Dinç, "Acun Ilıcalı'nın bahsettiği kişi benim. Ilıcalı'ya ben 2022 yılında ülkemizin yaşadığı felaket deprem sebebiyle, orada gösterdiği hassasiyet ve yaptığı yardımlar için yazmıştım. Birincisi Acun'a ben Acun diyorum 'abi' demiyorum. Acun abi de demem hiçbir zaman. Acun'dur çünkü benim için o. Acun, Allah senden razı olsun. Yaptığın destekler çocuklarının yüzü suyu hürmetine, çocuklarının yüzünü güldürsün gibi bir mesaj attım" dedi. Sonrasında da Ilıcalı, Dinç'in ses kaydını yayımlamıştı.