Uzman Psikolog Gökhan Çınar, “Katarsis: Gel Yeniden Başlayalım” gösterisini Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneledi. Ünlü isim, "Toplumsal olarak sıkışık günlerden geçerken dertleşmeye ihtiyacımız var" dedi.

 

Posta'da yer alan habere göre; Önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan Gökhan Çınar’ı yağmurlu havaya rağmen 4 bin 500 kişi izledi. Gösteri öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Çınar, “Farkındalıklarımıza ve hayat hikâyemize baktığımız bir deneyim yaşayacağız. Toplumsal olarak sıkışık günlerden geçerken dertleşmeye ihtiyacımız var” dedi. Gökhan Çınar’ın “Dertleşip, içimizdeki çocuğu büyütüyoruz” dediği gösteriyi izlemeye gelenler arasında Leman Sam, Gülben Ergen, Yasemin Sakallıoğlu, Dilek Kaya İmamoğlu ve Pınar Sabancı da vardı. Sürpriz yaparak sahneye çıkan Sam, “Hey Yıllar” adlı şarkısını seslendirdi.

 

'BU KAOSTAN ÇIKMAK UZUN YILLAR ALACAK’

 

Leman Sam tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Bugün 10 cinayet haberi birden izledim, dedim ki biz bitmişiz! Bu duruma nasıl geldiğimizi anlatmaya kalksam, saatler sürer. Ben bunu bir yerlerde yazıp paylaşınca diyorlar ki; ‘Sen şarkını söyle!’ Oysa ben öyle bir şarkıcı değilim. Siyasetle, toplumla, sosyal hayatla çok ilgiliyim. Bu benim karakterim. Gülben Ergen, “Bu benim Gökhan’ı ikinci kez izlemeye gelişim. Daha da gelirim, çünkü kendimizi iyi hissetmeye, rehabilitasyona ihtiyacımız var” dedi.