Gizem Salkım kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'ın kızı Gizem Salkım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Gizem Salkım kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Gizem Salkım kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'ın kızı Gizem Salkım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'ın kızı Gizem Salkım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Gizem Salkım kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Gizem Salkım kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Gizem Salkım kimdir? Yeşim Salkım ve Mustafa İmre evliliğinden olma 1990 doğumlu Gizem İmre 28 yaşındadır. Yeşil Müzik Production’ın ortağı olan Gizem Salkım, aynı zamanda şeftir. Geçtiğimiz ekim ayında nişanlandığı Ozan Düzdaş ile 2018 Ocak ayında Gayrettepe'de lüks bir otelde evlenmişti. Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'ın kızı Gizem Salkım boşandığını sosyal medyadan duyurdu. Hayvansever kişiliğiyle hayranlarından yoğun ilgi gören Gizem Salkım, bir Yorkshire Terrier beslemektedir.