Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor 2022 All Star yarışmasında yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, yaptığı açıklamada bugünkü dokunulmazlık oyununda 6'da bir yapan Adem Kılıçcı'nın performansı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor 2022 All Star yarışmasında yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, yaptığı açıklamada bugünkü dokunulmazlık oyununda 6'da bir yapan Adem Kılıçcı'nın performansı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, yaptığı açıklamada bugünkü dokunulmazlık oyununda 6'da bir yapan Adem Kılıçcı'nın performansı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

 

O zaman taşın altına eline koyacak!

 

Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor 2022 All Star yarışmasında yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, yaptığı açıklamada bugünkü dokunulmazlık oyununda 6'da bir yapan Adem Kılıçcı'nın performansı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Furkan Dede yaptığı açıklamada Adem Kılıçcı'nın bugünkü oyunda gösterdiği başarısız performans için  "Bugün Adem 6 maça çıkmış bir maç kazanmış. Sonra Adem geliyor Best of yarışımasına çıkıyor. Onu da kaybediyor. Sonra geliyor benche sonra diyor mu bu benim hatam. Diyor. O zaman şunu da diyecek Adem Kılıçcı. Bugün beni yazın. Arkadaşları yazar yazmaz önemli değil. Ama Adem eğer elini taşın altına koymuşsa ve kaybetmesine rağmen bu kadar maça çıkıyorsa sonra sorumluluğu da alması gerekiyordu. Yoksa ben Adem yazılmalı demiyorum" ifadelerini kullanırken bu ifadeler sosyal medyada gündem oldu.