Farah Zeynep Abdullah, tatil yaptığı yerden 105 liraya aldığı muzla gündeme geldi. Sosyal medyada tartışma yaratan olay, büyük ilgi gördü.

 

Geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen bir olayın ardından tatilini sürdüren Farah Zeynep Abdullah, yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü oyuncu, tatil yaptığı bölgede bulunan ünlü bir kafe zincirinden muz alarak büyük bir tartışma başlattı.

 

FARAH ZEYNEP ABDULLAH'IN MUZ POLEMİĞİ

 

Tatil yaptığı yerden aldığı bir muz için 105 lira ödeyen Farah Zeynep Abdullah, bu durumu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. "Günaydın. 104.79 TL'ye 1 adet muz yiyeceğim. Çok heyecanlıyım" notunu düşen Abdullah, bu haliyle takipçilerinden ve hayranlarından büyük bir tepki aldı.

 

"BU NASIL BİR FİYAT!"

 

Ünlü oyuncunun muz için ödediği yüksek miktar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Takipçileri ve hayranları, bu fiyat karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Kimi kullanıcılar, "Bu nasıl bir fiyat!" yorumunu yaparken, kimileri ise bu durumu eleştiri konusu yaptı. Farah Zeynep Abdullah'ın muz polemiği, kısa sürede sosyal medyada trend topic listesine girdi. Birçok kullanıcı, ünlü oyuncunun bu tutumunu eleştirirken, kimileri ise muz fiyatlarındaki absürtlüğe dikkat çekti. Abdullah'ın bu paylaşımı, uzun süre konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.