Eylem Acar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan dermatolog doktor Eylem Acar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Eylem Acar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Eylem Acar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan dermatolog doktor Eylem Acar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran dermatolog doktor Eylem Acar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Eylem Acar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Eylem Acar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

DR.EYLEM ACAR KİMDİR? Uzman Dermatolog Doktor Eylem Acar, 1974 yılında doğdu. 2001 yılında dermatoloji ihtisasına başladı.Uzman Dermatolog Doktor Eylem Acar, dermatoloji ihtisasını, Vitiligo (alaca) hastalığının patogenezi, genetiği ve tedavisi hakkında ihtisas teziyle tamamladı. Saç hastalıkları, saç dökülmesi ve saç bakımı hakkında da özel çalışmalar, araştırmalar yaptı. Aynı zaman da kozmetik dermatoloji hakkında yurtiçi ve yurtdışı kongre ve seminerlere katılarak bu konudaki gelişimleri takip etmiş, kozmetik teknoloji alanındaki bilgi ve eğitimini arttırmıştır. Dr Acar uluslararası antiaging programlarını da yakından izleyerek bu konudaki bilimsel gelişmelere ve çalışmalara katılmaktadır. Yurtdışında ve yurt içindeki deneyimli kliniklerde Botoks , dolgu, peeling gibi kozmetik ve estetik uygulamalarında geniş deneyim kazandı. Kozmetolojide Lazer teknolojilerinin kullanımı konusunda çeşitli sertifikaları bulunmaktadır. Nd yag, alexandrite, İntense pulse Light, ve diod sistemlerinin tümü ile çalışmıştır. Almanca’yı iyi derecede bilmektedir.