Oyuncu arkadaşı Billur Kalkavan'ın Youtube kanalına konuk olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, evde sıkılmak ne demek bir noktadan sonra kendimize dert arıyormuşuz gibi geliyor dedi. 

 

Oyuncu arkadaşı Billur Kalkavan'ın Youtube kanalına konuk olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, evde sıkılmak ne demek bir noktadan sonra kendimize dert arıyormuşuz gibi geliyor dedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, oyuncu arkadaşı Billur Kalkavan'ın Youtube kanalına konuk olurken evde sıkılmak ne demek bir noktadan sonra kendimize dert arıyormuşuz gibi geliyor dedi. 

 

Kendimize dert arıyoruz gibi geliyor! 

 

Büyüküstün, corona virüsü salgını nedeniyle evde bulunan ve sıkıldığını söyleyenlere tepki gösterdi. Büyüküstün, “Evde sıkılmak ne demek. Bana bir noktadan sonra kendimize dert arıyoruz gibi geliyor” dedi. Tuba Büyüküstün, meslektaşı Billur Kalkavan'ın YouTube kanalında soruları yanıtladı. Büyüküstün, “Evde sıkılmak ne demek? Bana bir noktada kendimize dert arıyoruz gibi geliyor. Evi temizle sıkılmazsın, ben ev temizliyorum sıkılmıyorum.” diye konuştu.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.