Esra Erol'da Ahmet Alaca kimdir? Yeliz Alaca olayı nedir? Yeliz Alaca kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Yeliz Alaca olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Esra Erol'da Ahmet Alaca kimdir? Yeliz Alaca olayı nedir? Yeliz Alaca kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Erol'da Ahmet Alaca kimdir? Yeliz Alaca olayı nedir? Yeliz Alaca kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Yeliz Alaca olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Esra Erol'da Ahmet Alaca kimdir? Yeliz Alaca olayı nedir? Yeliz Alaca kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Esra Erol'da Ahmet Alaca kimdir? Yeliz Alaca olayı nedir? Yeliz Alaca kimdir?

 

 

Esra Erol’da Ahmet Alacak kimdir? Yeliz Alaca kimdir? Yeliz Alaca olayı nedir? Eşi Ahmet Alaca Yeliz Alaca’nın sosyal medyada tanışıp yazıştığı kişi tarafından tehdit ve şantaj ile kaçtığını söyleyerek Esra Erol’dan yardım istedi. Yeliz Alaca canlı yayına bağlanırken tehdit ve şantaj ile kaçtığı adamın yanında bulunduğu iddialarını yalanlarken, kendisinin severek kaçtığını dile getirdi.

 

 

10 yıllık evliliği olan Ahmet Bey’in 9 aylık ayrı kaldıkları dönemde eşini ve çocuklarını sosyal medyada tanıştığı serdar isminde bir adam tarafından alıkonulduğunu ileri sürdü. Kendisinin de bir ilişkisi olduğunu, ilişkisinin bittiğini söyleyen Ahmet Bey, Serdar Bey’in kendisini arayarak Yeliz Hanım ile 7 aydır aşk yaşadığını iddia etti. 9 yaşında bir kızı olduğunu 1 yaşında bir çocuğu olduğunu söyleyen Ahmet Bey çocuğun okula gitmediğini söyledi. 

 

 

Yeliz Alaca Serdar ismindeki şahıs ile aşk yaşadığını söylerken, sonrasında eşiyle barışmaya karar verdiğinde Serdar'a güzellikle ayrılalım dediğini dile getirirken, Serdar'ın bunu kaldıramadığı için eşine ulaştığını söyledi. Serdar'ın bütün akrabalarının listesini çıkardığını söyleyen Yeliz Hanım, bütün akrabalarına ayrıldığında mail attığını iddia etti. 

 

 

Yeliz Hanım yaptığı açıklamada kendisinin olacakları bildiği için Mardin'e Serdar'ın yanına gittiğini, gittikten sonra bir baskı görmediğini dile getirdi. Polis karakolunda ifade verdiğini söyleyen Yeliz Hanım orada kapalı bir polisin olduğunu çocuklarına dikkat et dediğini söylediğini söyledi. Bunun üzerine Serdar'ın ne demek istiyor bu diyerek sinirlendiğini dile getiren Yeliz Hanım, baskı ile oraya gittiğini ama sonrasında bir baskı görmediğini dile getirdi. 

 

 

Ahmet Bey kızına kontrol edebilmek için telefon aldığını dile getirirken kızının kendisine yetiş baba diye mesaj attığını söyledi. Kızının ve eşi Yeliz Hanım'ın psikolojik olarak bittiğini söylerken, kendisine "Yeliz seni bir daha bırakmayacağım." dediğini dile getirdi. 

 

 

Serdar ismindeki şahsın kendisini tehdit ettiğini dile getiren Ahmet Bey otobüse yanına adam diktiğini söyledi. Ahmet Bey canlı yayında Serdar Bey yok mu şeklinde Serdar Bey'e seslenirken Yeliz Hanım'ın artık yanında olduğunu korkmaması gerektiğini herşeyi söylemesi gerektiğini söyledi. Yeliz Hanım bunun üzerine tehdit ile gittiğini söyledi. Serdar Bey canlı yayına bağlanırken gerçekten mutlu olan bir insanın canlı yayında öyle mi duracağını söylerken asıl tehdidi Ahmet Bey'in yaptığını söyledi. 

 

 

Yeliz Hanım çocuklarını perişan etmemek için eşiyle yeniden birleştiğini söylerken Serdar Bey eşi Ahmet Bey'in ve ailesinin Yeliz Hanım'ı öldürmekle tehdit ettiğini iddia etti. Yeliz Hanım gün boyunca Serdar Bey ile iletişimde olduğunu dile getirirken programda neler yaşayacaklarını konuştuklarını söyledi. Ahmet Bey artık güvende olduğunu dile getirirken Yeliz Hanım'a seslenerek "Telefonunda casus program var desene o yüzden Serdar Bey ile iletişim halinde olmak zorundayım dediğini söylesene" derken, Yeliz Hanım casus program olduğunu söyledi. 

 

 

Yeliz Hanım "Sizi baskı altına alıp kararlarınızı etkileyen Serdar mı Ahmet mi" sorusuna "Serdar" yanıtını verirken, Serdar Bey'in bütün akrabalarını aradığını söyledi. Yeliz Hanım kendisini tehdit edenin Serdar Bey olduğunu söylerken Serdar Bey'in bütün akrabalarını aramakla kendisini tehdit ettiğini iddia etti. Bunun üzerine Serdar Bey nasıl kendisini iftira atabildiğini söylerken bütün konuşmaların tapelerini çıkarabileceğini dile getirdi. 

 

 

Serdar Bey canlı yayında açıklamalarına devam ederken sosyal medyada Yeliz Hanım ile konuştuğunda kendisini bekar olarak tanıttığını, sadece bir çocuğu olduğunu söylediğini, boşanma davası olduğunu söylediğini söyledi. Buzdolabında başka çocukların resimlerini gördüğünü söyleyen Serdar Bey kim olduklarını sorduğunda ağabeyinin çocukları olduğunu söylediğini iddia etti. Serdar Bey bütün konuşmalarının bulunduğunu dile getirirken herşeyi ispatlayabileceğini dile getirdi. 

 

 

Serdar Bey Yeliz Hanım'ı uçağa bindirirken kendisine Yeliz Hanım'ın ailem benim başıma birşey getirebileceğini dile getirirken, Yeliz Hanım böyle birşey söylemediğini dile getirdi. Serdar Bey duruma isyan ederken "Yeliz yeter artık. Allah'tan kork." ifadelerini kullanırken Yeliz Hanım "Bütün ailem bana birşey yapmaz. Serdar sadece benim bütün akrabalarımı aramakla beni tehdit etti" ifadelerini kullandı. 

 

 

Esra Erol "Yeliz Hanım ben seninle birşey yaşadım ama eşimle barışmak istiyorum dediğinde neden geri çekilmiyorsunuz?" sorusunu Serdar Bey'e yöneltirken, Serdar Bey Yeliz Hanım'ın kendisini bırakmadığını, kendisinin aradığını dile getirdi. Bunun üzerine Yeliz Hanım "Ben böyle birşey söylemedim. Ben ne zaman ayrılmak istediğimi söylesem, sen Serdar beni şunu ararım bunu ararım diye baskı altına alıyordun" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Serdar Bey "Yeliz sen var ya! Allah'tan kork" ifadelerini kullandı.