Esra Erol'da Saniye Aprazyap kimdir? Ceren Aprazyap olayı nedir? Saniye Aprazyap kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Ceren Aprazyap olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Esra Erol'da Saniye Aprazyap kimdir? Ceren Aprazyap olayı nedir? Saniye Aprazyap kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Erol'da Saniye Aprazyap kimdir? Ceren Aprazyap olayı nedir? Saniye Aprazyap kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Ceren Aprazyap olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Esra Erol'da Saniye Aprazyap kimdir? Ceren Aprazyap olayı nedir? Saniye Aprazyap kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Esra Erol'da Saniye Aprazyap kimdir? Ceren Aprazyap olayı nedir? Saniye Aprazyap kimdir?

 

 

Esra Erol'da Saniye Aprazyap kimdir? Ceren Aprazyap olayı nedir? Saniye Aprazyap kimdir? Anne Saniye Aprazyap kızı Ceren Aprazyap ile dört yıldır görüşmediklerini söyledi. Şuan 23 yaşında olan Ceren Aprazyap’ın parçalanmış bir ailenin çocuğu olduğu söylenirken 16 yaşındayken babasıyla ayrıldıklarını söyledi. Ceren Aprazyap’ın sosyal medyasının açık olduğunu ama ne yazarsa yazsın kesinlikle kızına ulaşamadığını söyleyen anne Saniye Aprazyap kızına ulaşamadığı için Esra Erol’da yardım istedi.

 

 

Saniye Hanım kanser olduğunu öğrenince kızından iyice koptuğunu söylerken geçen dört senelik süre içerisinde kızını bulmak için her türlü iz sürdüğünü ama kızına ulaşamadığını söyledi. Babasıyla ayrıldıklarında kendisine ulaşabilmek için kızını olur olmaz yollara soktuğunu, kızını yoldan çıkardığını söyledi. Kızının 200 TL istediğini söyleyen anne Saniye Aprazyap paranın hangi hesaba gideceğini öğrenmek için yolladığını paranın Baki isminde birine gittiğini dile getirdi. 

 

 

Sosyal medya üzerinden de kızıyla ilgili çok sayıda yorum aldığını söyleyen Saniye Hanım kızı adına çok sayıda hesap açıldığını söylerken, kızın benim kızımla ilgili bir takım paylaşımlar yaptığını söylerken, kendisine kızının hesabının kapatılmasını istediklerini dile getirdi. Engellendikten sonra bir savcı tarafından arandığını, kızının bir cüzdan çaldığını söylerken, şikayetçi olunmaması için şöyle şöyle yapılmasını söylediğini, kendisinin şikayetçi olunmasını, kızının cezaevine girmesini en azından yerini öğreneceğini söylerken, arayanın savcı olup olmadığını bilmediğini söylüyor. 

 

 

Kızının hem Emine ismini hem de Melis Demir ismini kullandığını söyleyen Saniye Hanım kızı için çeşitli sosyal medya mesajları aldığını dile getirdi. Canlı yayına bağlanan baba Mehmet Emin Bey kızının cezaevine girdiğini, denetimli serbestlikle bırakıldığını söylerken, ilk kendisinin yanına aldığını sonrasında kızının onların yanına gittiğini söyledi. Kızının eşyalarını 15 gün kaldıktan sonra alıp gittiğini söyleyen Mehmet Emin Bey durumdan anneyi sorumlu tuttuğunu söyledi. Kızının annenin yanına gittiğini, burada denetimli serbestliği yaktığını sonradan ortadan kaybolduğunu dile getirdi. 

 

 

Mehmet Emin Bey canlı yayında açıklamalarına devam ederken kızına 4 yıl boyunca cezaevinde kendisinin baktığını söylerken, sonrasında kızına kayıp başvurusu yaptığını söylerken annenin hiç aramadığını söyledi. Annenin birlikte olduğu adamın kızını madde bağımlısı yaptığını iddia ederken kızını istese 1 saat içinde bulabileceğini ama kızının durmayacağını sonucun değişmeyeceğini söyledi. En son kızıyla 8 ay önce konuştuğunu söyleyen Mehmet Emin Bey kızının İstanbul'da olduğunu söylerken kızının geleceğim demesine rağmen kesinlikle kendisine gelmediğini söyledi. 

 

 

Saniye Hanım canlı yayında yaptığı açıklamada Mehmet Emin Bey'in numarasına bir sürü adama dağıttığını söylerken savcılığa şikayette bulunduğu iddia etti. Mehmet Emin Bey ise kendisinin Saniye Hanım'ın kimlerle irtibatta olduğunu dile getirirken, kızı Ceren Aprazyap'ın akrabalarıyla görüşmeye devam ettiğini söyledi. Kızının İstanbul'da akrabalarına gidip geldiğini dile getiren Mehmet Emin Bey kızının kendisine göre kayıp olmadığını düşündüğünü dile getirdi. Kızının 8 aydır kendisiyle veya akrabalarıyla iletişim geçmediğini, kendisinin bu insanlar yüzünden hayatının karadığını dile getirirken artık kendisiyle ilgilenmediğini dile getirdi. 

 

 

Anne Saniye Hanım eğer kızını 1 saat içinde bulması durumunda Mehmet Emin Bey'e geri döneceğini dile getirirken Mehmet Emin Bey'in yalan söylediğini iddia etti. Canlı yayına bağlanan isminin Ömür olduğunu dile getiren bir izleyici evli olduklarında karşı komşuları olduğunu söyledi. Ömür Hanım anne Saniye Hanım'ın 2 erkek bir kız çocuğu olduğunu dile getirirken, anne Saniye Hanım'ın yanlış bir insan olduğunu yalan olduğunu söyledi. Annenin kanser olmadığını söyleyen Ömür Hanım kızının başkalarına satanın kendisi olduğunu söyledi. Babanın iyi dünya iyisi bir adam olduğunu söylerken anne Saniye'nin yalan söylediğini dile getirdi. 

 

 

Ceren Aprazyap'ın 17 yaşında nişanlandığını söylendi. 23 yaşındaki Ceren Aprazyap'ın olmaması gereken yerlerde olduğu, yapmaması gereken şeyleri yapmak zorunda kaldığı söylendi. 

 

 

Ceren Aprazyap'ın hayatta olup olmadığı merak edilmişti. Aprazyap için Esra Erol canlı yayında yaptığı açıklamada sağlıklı ve hayatta olduğu söylendi. Anne ve babasından nefret ettiğini söylediğini söyleyen Ceren Aprazyap hemşirelik okuduğunu söyledi. İsmail Gönder isimli bir adamın adını verdiğini söyleyen Esra Erol Gönder'i aradıklarında Ceren Hanım için hırsızlık suçlamasında bulunduğu söylendi. Sonrasında Ceren Aprazyap'ın telefonunu tamamen kapattığını söyleyen Esra Erol sonrasında kendisine ulaşılamadığını söyledi. 

 

 

Caner canlı yayında açıklamada bulunurken Ceren Aprazyap'ı İsmail Gönder'in tanımadığını söylediğini söylerken Gönder'in suç kaydı olduğunu dile getirdi. Ceren Aprazyap ile İsmail Bey'in kendi aralarında bir dostluk olduğundan şüphelendiğini söyleyen Caner Avcılar'da bir apartmana İsmail Bey'in kendisini getirdiğini söylerken yasaklı madde bağımlısı gençlerin bu evi kullandığını söyledi.