Esra Erol'da Nurhan Karakoç kimdir? Sinan Öndül olayı nedir? Sinan Öndül kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Sinan Öndül olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Esra Erol'da Sinan Öndül kimdir? Sinan Öndül olayı nedir? Nurhan Karakoç kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Erol'da Nurhan Karakoç kimdir? Sinan Öndül olayı nedir? Sinan Öndül kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Sinan Öndül olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Esra Erol'da Sinan Öndül kimdir? Sinan Öndül olayı nedir? Nurhan Karakoç kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Esra Erol'da Nurhan Karakoç kimdir? Sinan Öndül olayı nedir? Sinan Öndül kimdir?

 

 

Esra Erol'da Nurhan Karakoç kimdir? Sinan Öndül olayı nedir? Sinan Öndül kimdir? 9 yıldır birlikte olduğu Sinan ismindeki şahıs kendisini hamile bırakarak kaçtığını dile getirdi. Kendisini Burcu isminde bir kadın ile aldattığını söyleyen Nurhan Hanım sonrasında Sinan’ın Burcu’yu da terk ettiğini dile getirdi. Sinan’ın herkese kendisini bekar olarak tanıttığını söyleyen Nurhan Hanım sonrasında bütün kadınları terk ettiğini dile getirdi. Sinan Bey’in evli olduğunu söyleyen Nurhan Hanım kendisini herkese bekar olarak tanıtıp çocuk yaptığını sonra bütün kadınları terk ettiğini dile getirdi.

 

 

Kendisinin hayatıyla oynadığını söyleyen Nurhan Hanım Sinan Bey’den şiddet gördüğünü dile getirdi. 9 yıldır Sinan Öndül ile birlikte olduğunu söyleyen Nurhan Hanım kendisine Kur’an üzerine yemin ettiğini, bayan kuaförü iken kendisini mesleğinden de ettiğini iddia etti. Kendisinin de başından bir evlilik geçtiğini söyleyen Nurhan Hanım kendisinin de bir kızı olduğunu kızına annesinin baktığını söyledi. Nisan’ın 1’inde iplerin koptuğunu, sürekli gelip kendisine şiddet uyguladığını, kendisine yalvardığını ayrılmak isteyip istemediğini söylediğini, kendisine asla seni bırakmayacağımı söylediğini söyledi.

 

 

Sinan Bey’in hayatında 5 kadın olduğunu söyleyen Nurhan Hanım kendisini Burcu isminde bir kadınla aldattığını, kendisinde ayrılmayıp gidip başka kadına nikah kıydığını söyledi. Nurhan Hanım Sinan Bey’den şimdiye kadar 4 çocuk sahibi olduğunu, 4.’yü karnında taşıdığını söyledi. Çocukları da kendi nüfusuna almadığını söyleyen Nurhan Hanım Sinan Bey’in çocukların kendisinden olmadığını söylediğini dile getirdi. 2 çocuğu evlatlık olarak verdiğini söyleyen Nurhan Hanım çocukları Sinan Bey’in evlatlık olarak verdiğini dile getirdi. 

 

 

Sinan Bey'in çocuklara sahip çıkmayacağını söylediğini, nüfusta doğan çocukları anne olarak kendi ismini, baba olarak karşı tarafın ismini yazdıklarını dile getiren Nurhan Hanım, çocukların çocukları olmayan bir aileye verildiğini söyledi. Kendisini sürekli olarak şiddet uyguladığı için Sinan Bey'den korktuğunu dile getiren Nurhan Hanım, şimdiye kadar doğurduğu 4 çocuktan sadece 5 yaşındaki çocuğun kendisinde olduğunu dile getirdi. 

 

 

Sinan Bey ile ilişki yaşadığı iddia edilen Burcu Hanım canlı yayına bağlanırken Sinan Bey ile şuan birlikte olmadığını söyledi. Kendisinin Sinan Bey'den 4.5 aylık hamile olduğunu söyleyen Burcu Hanım, kendisinin Sinan Bey ile 5 aylık tanışması olduğunu, boşanma sürecinde olduğunda ilişkiye başladığını, Nurhan Hanım'ı öğrendiğinde ilişkiyi bitirdiğini söyledi. Sinan Bey'in şiddet olayından dolay cezaevinde olduğunu söyledi. Nurhan Hanım'ı öğrendiğinde Sinan Bey'i evden kovduğunu söyledi. 

 

 

Burcu Hanım yaptığı açıklamada Nurhan Hanım'ı durumu öğrendiğinde uyardığını buna rağmen Sinan Bey'i tekrar kabul ettiğini iddia etti. Nurhan Hanım ile Sinan Bey'in eşinin konuştuğunu söyleyen Burcu Hanım Sinan Bey'in kendisini ailesinden istediğini ve düğün yaptığını kabul ederken durumu öğrendikten sonra ilişkiyi kesinlikle bitirdiğini dile getirdi. Burcu Hanım Nurhan Hanım'ın hayatında 3 ay sevgilisi 5 ay evli olarak toplamda 8 aydır olduğunu söylerken, kendisine kesinlikle saygısızlık yapmadığını ve kendisini uyardığını söylerken Nurhan Hanım'ın kendisinin kabul etmediğini söyledi. 

 

 

Nurhan Hanım Sinan Bey'in eşi ile şuan konuştuğunu söylerken, Sinan Bey ile birlikte iken kendisinin o hanım ile görüşmediğini dile getirdi. Burcu Hanım yaptığı açıklamada Sinan Bey'in başka kadınlarla ilişkisini öğrendiğinde 2 haftalık evli olduğunu, Sinan Bey'i bu yüzden evden kovduğunda Sinan Bey'in Nurhan Hanım'ın yanına gittiğini, yanına gittiğinde de kendisini aradıklarını söyledi. Kendisini Nurhan Hanım'ın kırılmaması için Sinan Bey'in kız kardeşi olarak tanttığını, Sinan Bey'e de bu kadının hamile git onun yanında olduğunu söylediğini dile getirdi. 

 

 

Burcu Hanım kendisine Nurhan Hanım ile birlikte yaşayın diye bir baskı yapmadığını dile getirirken, Nurhan Hanım ise Sinan Bey'in kendisini Burcu Hanım ile birlikte yaşayacaksınız diye tehidt ettiğini bundan Burcu Hanım'ın haberinin olmadığını, birlikte aynı mağduriyeti yaşadıklarını dile getirdi. Burcu Hanım bundan 10 gün sonra kendisinin iddia ettiğini Sinan Bey'in Nurhan Hanım'ın yanına gitmesi durumunda kesinlikle yine affedeceğini düşündüğünü dile getirdi. Nurhan Hanım bu iddiayı kabul etmedi. 

 

 

Burcu Hanım Sinan Bey'in ve Nurhan Hanım'ın çocukları satıp satmayacağı sorusuna ne Sinan'ın ne de Nurhan'ın çocukları satacaklarına inanmadığını söyledi. 

 

 

Sinan Bey'in resmi nikahlı eşi 23 yıldır evli olduklarını söylerken, en küçük çocuğun 7 yaşında olduğunu söyledi. Burcu Hanım'ın yalan söylediğini söyleyen resmi nikahlı eş Dilek Hanım Nurhan Hanım'ı tanıdığını söyledi. Eşinin kendisine hakaret etmediğini söyleyen Dilek Hanım başka bir kadının varlığından üzüntü duyduğunu, 9 yıldır bir hayat yaşamadığını söyledi. Sinan Bey'in ailesinden kimsenin Nurhan Hanım'ı kabul etmediğini söyledi. Hiçbir çocuğunun Sinan Bey'i istemediğini söyleyen Dilek Hanım bu durumun Sinan Bey'in suçu olduğunu söyledi. 

 

 

Bugüne kadar düzensizlik içinde bir düzeni olduklarını söyleyen Dilek Hanım bütün düzeni Burcu Hanım'ın bozduğunu iddia ederken canlı yayında yalan söylediğini Sinan Bey'in yanında olduğunu iddia etti. Nurhan ile Sinan Bey'in çocuklarını alan aile canlı yayına bağlanırken anne isminin Nurhan soy isminin kendi soyadları olduğunu söyledi. Nurhan Hanım'ın arkadaşı olduğunu, çocuğu aldıktan sonra sürekli aradığı için arkadaş olduklarını söyledi. Nurhan'ın arkadaşının kendilerini bulduğunu söyleyen aile isminin Ayşe olduğunu söyledi. 

 

 

Nurhan Hanım'ın arkadaşının kendilerini aradığını, doğumda hastanede olmadıklarını, sonradan eşinin giderek çocuğu aldıklarını söyledi. Sinan Bey'in çocuk için para almadığını söyleyen aile çocuğun satın alınma iddialarını yalanladı. Ayşe Hanım'ın telefonla arayarak bir çocuk olduğunu alıp almayacaklarını sorduğunu, eşinin çocuğu almak istemediğini, çocuğu almak için eşini ikna ettiğini söylerken, Nurhan Hanım'ın çocuğu öyle istediği için nüfusa kendi soyadlarını yazdırdıklarını söyledi. Bu yaptıklarının yanlış olduğunu kabul ettiklerini dile getiren aile Nurhan Hanım'ı davet ettiklerini ama Nurhan Hanım'ın gelip çocuğu görmediğini söyledi.