Esra Erol'da Gülşah Coşkun kimdir? Gökhan Coşkun olayı nedir? Gökhan Coşkun kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Gökhan Coşkun olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Esra Erol'da Gökhan Coşkun kimdir? Gökhan Coşkun olayı nedir? Gülşah Coşkun kimdir? Cevaplar haberimizde.. 

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi 

 

Esra Erol'da Gülşah Coşkun kimdir? Gökhan Coşkun olayı nedir? Gökhan Coşkun kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Gökhan Coşkun olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Esra Erol'da Gökhan Coşkun kimdir? Gökhan Coşkun olayı nedir? Gülşah Coşkun kimdir? Cevaplar haberimizde.. 

 

 

Esra Erol'da Gülşah Coşkun kimdir? Gökhan Coşkun olayı nedir? Gökhan Coşkun kimdir?

 

 

Esra Erol'da Gülşah Coşkun kimdir? Gökhan Coşkun olayı nedir? Gökhan Coşkun kimdir? Gülşah Coşkun 31 yaşında olduğunu söyledi. Gökhan Coşkun’un kendisini eski eşi ile aldattığını söyleyen Gülşah Hanım uzun yıllardır görüşmediği eşiyle şimdi görüşmeye çalıştığını söyledi. Eşinin cezaevinden iki ay önce çıktığını söyleyen Gülşah Hanım, eşinin  2007 yılında ayrıldığı ilk eşinden 2015 yılında kendisinin evlendiğini söylerken ilk eşinden iki çocuğu olduğunu söyledi. Eski eşinin aldattığını söylediğini söyleyen Gülşah Hanım eski eşi yüzünden kendisine şiddet uyguladığını iddia etti.

 

 

Eski eşiyle börekçide görüştüğünü iddia eden Gülşah Hanım sonrasından eşinin görüşme sonrası yazışmaya başladığını iddia etti. 9’uncu ayın beşinde annesini kaybettiğini söyleyen Gülşah Hanım hiçbirşey diyemediğini, eski eşi ile ilgili sorular sorduğu için eşinin darp ettiğini söyledi. Eşinin eski eşiyle görüştüğünü söyleyen Gülşah Hanım eşinin eski eşiyle araba aldığını söyledi. 

 

 

Gökhan Coşkun canlı yayına bağlanırken eşinin yalan söylediğini söyledi. Gülşah Coşkun boşanmak istediğini söylerken eşiyle yüzleşmek istediğini söyledi. Gökhan Coşkun yaptığı açıklamada eşinin yazışmalarını yakalaması durumunda bunları sunması gerektiğini söyledi. Kendisinin 8 yıldır kızını göremediğini söyleyen Gökhan Bey, kızını görmek istediğini, gidemediğini söyleyen Gökhan Bey eşinin kapıyı kitlediğini söyledi. Eski eşinin çocuklarını kaçırdığını söyleyen Gökhan Bey, çocuğunu görmek istediğini, eşinin buna engel olduğunu söylerken, darp ettiğini iddialarını kesin bir dille yalanladı. Gökhan Bey de ayrılmak istediğini söyledi. 

 

 

Gökhan Bey yaptığı açıklamada apartman görevlisi olarak çalıştığını söylerken bazen geç bazen erken işinin bittiğini söyledi. Ağabeyi ile birlikte çalıştığını söyleyen Gökhan Bey araba alma iddialarının yalan olduğunu söylerken, arabanın ağabeyinin olduğunu söyledi. Cezaevine eşinin yüzünden girdiğini söyleyen Gökhan Bey, eşinin kendisinin infazıyla oynadığını, kendisini şikayet ettiğini söyledi. Gökhan Bey çocuklarına ölene kadar bakabileceğini, boşanmak istediğini söyledi. Gülşah Hanım yaptığı açıklamada kendisini 100 bin TL borçlandırdığını söylerken, borçlarını ödemesi gerektiğini söyledi. Gökhan Bey ise evi vermesi durumunda borcu ödeyeceğini söyledi. 

 

 

Gülşah Hanım canlı yayında eşinin eski eşi ile yeniden flört etmeye başladığını söylerken, onların ilişkisinin yeşerdiğini, kendi evliliğini ise tamamen bittiğini söyledi. Gökhan Bey eski eşiyle görüştüğünü kabul ederken sadece çocukları için iletişim kurduğunu söyledi. Kendisinin eski eşi ile yeniden bir araya gelmesinin mümkün olmadığını söyledi. Gülşah Hanım kendisinin bunu haketmediğini söylerken kendisini aklamak için programa katıldığını söyledi. Gökhan Bey kendisinin konuşacak birşeyi olmadığını, çok yorulduğunu söyledi. 

 

 

Gökhan Bey'in eski eşi Songül Hanım canlı yayına bağlanırken sinirden eve gidemediğini söyledi. Songül Hanım canlı yayında yaptığı açıklamada iki tane ergen çocuğu olduğunu, kendisinin yaşlı bir annesi olduğunu, artık çocuklara tek başına bakamadığını söyledi. Songül Hanım kendisinin Gökhan Bey ile bir işinin olmadığını, olacak olsa boşanmayacağını söylerken eski eşi Gökhan Bey'in 2017 yılından beri bu sorunu yaşadıklarını söyledi. Gökhan Bey'den ilk çocukları kaçıracak diye kendisinin görüştürmediğini söylerken, sonrasında bu sorunun ortadan kaldırdıktan sonra çocukları görüştürmek istediğini ama Gülşah Hanım'ın buna izin vermediğini söyledi. 

 

 

Songül Hanım kızının baba kokusunu bilmediğini söylerken, bu saatten sonra babalık yapmak isteyen Gökhan Bey'in çocuklarıyla görüşmesine kimsenin engel olmamasını istedi. Songül Hanım kendisinin de evli olduğunu söylerken, buna kendi eşinin de karışamayacağını söyledi.