Esra Erol'da Aysel Çetin kimdir? Hüseyin Gazi Çetin olayı nedir? Hüseyin Gazi Çetin kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Hüseyin Gazi Çetin olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Esra Erol'da Hüseyin Gazi Çetin kimdir? Hüseyin Gazi Çetin olayı nedir? Aysel Çetin kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Erol'da Aysel Çetin kimdir? Hüseyin Gazi Çetin olayı nedir? Hüseyin Gazi Çetin kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Hüseyin Gazi Çetin olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Esra Erol'da Hüseyin Gazi Çetin kimdir? Hüseyin Gazi Çetin olayı nedir? Aysel Çetin kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Esra Erol'da Aysel Çetin kimdir? Hüseyin Gazi Çetin olayı nedir? Hüseyin Gazi Çetin kimdir?

 

 

Esra Erol'da Aysel Çetin kimdir? Hüseyin Gazi Çetin olayı nedir? Hüseyin Gazi Çetin kimdir? Hüseyin Gazi Çetin olayı nedir? Hüseyin Gazi Çetin Kimdir? Aysel Çetin kimdir? Aysel Çetin oğlu 24 yaşındaki Hüseyin Gazi Çetin’in kendisini terk ederek Arife Hanım ile kaçtığını dile getirerek Esra Erol’dan yardım istedi.

 

 

Arife Hanım ile yaş farkı bulunan Hüseyin Gazi Çetin’e seslenen Aysel Hanım “Ben seni ne zorluklarla büyüttüm. Arife sen benim gelinim filan değilsin” ifadelerini kullandı. Arife Hanım’ın kendisini aratarak tehdit ettirdiğini iddia eden Aysel Hanım’a cevap veren Arife hanım ben tehdit ettirmedim ifadelerini kullandı.

 

 

Arife Hanım teyzesiyle konuştuğunu söylerken “Onu bırak” dediğini söylerken, Hüseyin Gazi Çetin’e “Ailen beni istemiyor bende seni bırakmıyorum” dediğinde Hüseyin Gazi Çetin’in ben kendi canıma kıyarım dediğini dile getirdi. Hüseyin Gazi Çetin bu sözleri kullandığını dile getirirken bunu duygusal baskı için değil gerçek olarak söylediğini kendisinin ölümün kıyısından zaten döndüğünü her zaman dediğini yaptığını söylerken, gerekirse canına kıyacağını söylerken hayatın kendisi için bu kadar basit olduğunu söyledi. 

 

 

Hüseyin Gazi Çetin tepkisinin annesine olmadığını annesini çok sevdiğini söylerken babasının onun elini öpersen git sokakta yat söylediğini dile getirdi. Arife Hanım Hüseyin Gazi'yi zorla tutmadığını, kendisini çok sevdiğini severek tuttuğunu söyledi. Hüseyin Gazi Çetin babasıyla annesinin boşanması durumunda kendisinin hiçbir şekilde eşinden ayrılmayacağını söylerken annesinin elini öptü. Arife Hanım bu duruma çok üzüldüğünü söylerken kendisinin durumu düzeltmek için elinden geldiğini yaptığını söyledi. 

 

 

Hüseyin Gazi Çetin yaptığı açıklamada babasından kendisine para geldiğini, araştırdığında babasından para geldiğini, sonra parayı çekip harcadığını söyledi. Babasının benim paramı yediğini söylediğini dile getirirken kendisinden üzerindeki her malı tehditle ve şantajla aldıklarını dile getirirken bu yüzden parayı harcadığını söyledi. Aysel Hanım oğlunu evlatlıktan reddedeceğini söylerken, hiçbir malı oğluna bırakmayacağını söyledi. Babasının olduğu yere asla gitmeyeceğini söyleyen Hüseyin Gazi asla onun olduğu eve gitmeyeceğini söyledi. Hüseyin Gazi asla Arife'den ayrılmayacağını söylerken, anne de Arife'yi asla gelin olarak kabul etmeyeceğini, bir lokma ekmek asla vermeyeceğini söyledi. 

 

 

Hüseyin Gazi'nin babası canlı yayına bağlanırken oğlunun eve dönmesini kendisinden 22 yaş büyük biriyle ilişkisinin olması kendileri açısından uygun olmadığını söyledi. Oğlunun çocukluğundan beri hayal aleminde yaşadığını söyleyen baba eğer oğlunun geri dönmemesi durumunda bir daha köye girmesinin söz konusu olmadığını söyledi. 

 

 

Arife Hanım'ın annesi de canlı yayına bağlanırken Hüseyin Gazi'nin kendilerine 35 yaşında olduğunu söylediğini gerçeği sonradan öğrendiklerini söyledi. Kendisinin de eşinden 22-23 yaş büyük olduğunu söyleyen Arife Hanım'ın annesi eğer kızının sevmesi durumunda bu ilişkiye onay verdiğini söyledi. Arife Hanım'ın annesi yaptığı açıklamada Hüseyin Gazi'nin yalancı olduğunu, gerçeği öğrendiklerinde evlerinden kovduğunu ama Hüseyin Gazi'nin gitmediğini söyledi. Kendi kızının kendisine yalan söylemediğini söyleyen anne bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.